Libnet.ro
UNICEF

20:00

Wall Street inchide in crestere, iar indicele SP 500 atinge un nou record istoric

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in crestere, iar indicele SP 500 atinge un nou record istoric

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in crestere, iar indicele SP 500 a atins un nou record dupa publicarea unui nou raport dezamagitor privind ocuparea fortei de munca din SUA, dar care a reinviat speculatiile cu privire la politica monetara: Dow Jones s-a apreciat cu 0,40%, iar Nasdaq cu 0,45%. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide in scadere

Bursa de la New York a terminat in rosu sesiunea de joi, in ciuda entuziasmului declansat de catre Banca Centrala Europeana si de catre statisticile incurajatoare americane privind locurilor de munca si evolutia economiei: Dow Jones a pierdut 0,05% , iar Nasdaq 0,22%.

Conferintele Wall-Street.ro: evenimentele de business ale toamnei

Wall-Street. ro va organiza si in aceasta toamna o suita de evenimente dedicate mediului de afaceri. Va prezentam in continuare ce noutati v-am pregatit pana la finalul anului.

Cel mai tranzactionat fruct din lume, in pericol: ce tari vor suferi cel mai mult daca sunt afectate culturile

Bananele sunt cele mai tranzactionate fructe din lume, potrivit organizatiei non-profit Banana Link. Wall-Street Journal a realizat un top al celor mai mari importatori de banane la nivel global, raportand volumul importurilor la numarul de locuitori.

Plusuri si minusuri in economie: la ce se asteapta economistii in aceasta toamna nebuna

Economistii chestionati de WALL-STREET. RO imediat dupa publicarea datelor INS cu privire la performanta economiei in T2 au pus in balanta riscurile si surprizele pozitive care se prefigureaza in economie la inceputul unei toamne nebune, cu.

Nokia pregateste o aplicatie de harti pentru utilizatorii Apple si Android

Compania finlandeza Nokia se pregateste sa ofere utilizatorilor dispozitivelor Apple si ai sistemului Android o aplicatie de harti care poate functiona fara sa fie conectata la Internet, a relatat miercuri publicatia Wall Street Journal, citata de AFP.

Schimbare la Bursa: indicele care tine cont si de dividende

Bursa de Valori Bucuresti va introduce in luna septembrie un nou indice, BET Total Return BET-TR), care va cuprinde actiunile din indicele BET si, totodata, va tine cont de dividendele abrobate de companiile incluse in indice.

Animax, investitie de 500.000 euro in cel mai mare petshop din retea

Reteaua de petshop-uri Animax a investit 500. 000 de euro intr-un nou magazin, cel mai mare din portofoliu. Compania ajunge astfel la 43 de unitati si are in plan alte 5 magazine noi pana la sfarsitul anului.

Avem 42 de firme in TOP 500 companii din regiune: Ford a urcat cele mai multe pozitii

Romania pastreaza locul cinci in clasamentul Deloitte Central Europe Top 500, care analizeaza companii din Europa Centrala si de Est, cu un total de 42 de societati, cu sapte mai multe fata de editia anterioara a clasamentului.

Fitch a revizuit in scadere prognoza de crestere economica pe 2014 a Romaniei

Fitch a confirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei pe termen lung, in valuta la BBB- si in moneda locala BBB, mentinand astfel calificativul in categoria investment grade, si a revizuit in scadere prognoza de crestere economica.

Comertul cu amanuntul in Romania: a treia crestere din UE in iulie

Comertul retail din Romania a inregistrat in luna iulie a treia crestere din UE, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pe primul loc fiind Luxemburg, urmat de Estonia, arata datele publicate miercuri de Eurostat , institutul de statistica a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )