Libnet.ro
UNICEF

15:00

Reuters: Criza din Grecia, cheia unui nou mandat pentru Angela Merkel

România Liberă România Liberă,
Reuters: Criza din Grecia, cheia unui nou mandat pentru Angela Merkel

Modul in care a gestionat Angela Merkel criza din Grecia le-ar putea garanta conservatorilor pe care-i conduce majoritatea absoluta in cazul in care ar avea loc alegeri saptamana viitoare, arata un sondaj de opinie publicat duminica, relateaza Reuters. continuă pe România Liberă

Criza din Grecia, mana cereasca pentru conservatorii lui Merkel. Sondajul care arata ce s-ar intampla in Germania, daca ar avea loc alegeri saptamana viitoare

Modul in care a gestionat Angela Merkel criza din Grecia le-a adus conservatorilor pe care-i conduce sansa de a obtine o majoritate absoluta in cazul in care ar avea loc alegeri saptamana viitoare, arata un.

Der Spiegel: Angela Merkel a decis sa candideze pentru un nou mandat in 2017

Publicatia Der Spiegel informeaza intr-un articol publicat sambata faptul ca Angela Merkel, cancelar al Germaniei din 2005, a decis sa candideze pentru un al patrulea mandat si a inceput deja pregatirile pentru campania din 2017, informeaza Le Figaro si Reuters.

Der Spiegel: Cancelarul Merkel a decis sa candideze pentru un nou mandat in 2017

Cancelarul german Angela Merkel, in functie din 2005, a decis sa candideze pentru un al patrulea mandat si a inceput deja pregatirile pentru campania din 2017, scrie in editia de ieri publicatia germana Der Spiegel, citand o sursa care a preferat anonimatul, transmite Reuters.

Der Spiegel: Cancelarul Germaniei Angela Merkel va candida pentru un nou mandat in 2017

Cancelarul Angela Merkel, aflata in functie din 2009, s-a decis sa candideze pentru un al patrulea mandat si a inceput deja planificarea pentru campania din 2017, scrie publicatia Der Spiegel, citand o sursa.

Uber e evaluata la peste 50 miliarde dolari. Compania este in centrul unui nou scandal, al masinilor fantoma

Uber, aplicatia de transport care a infuriat taximetristii din toata lumea, a ajuns sa valoreze peste 50 miliarde dolari dupa cea mai recenta runda de finantare, scrie Wall Street Journal. Si cum nu este ferita de scandaluri, Uber a mai bifat inca unul zilele acestea, fiind acuzata ca in aplicatia mobila apar masini fantoma care de fapt nu exista pe sosea.

Catalin Predoiu, raspuns catre Calin Popescu-Tariceanu: Talentele lui au insemnat incapacitatea de a anticipa criza din 2008, umflarea birocratiei, deficit urias, facturi neplatite de 3 miliarde euro, zero bani in trezorerie

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, a declarat, sambata, pentru PS News, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este de vina pentru austeritatea din 2010. Mai mult de atat, Predoiu este de.

Catalin Predoiu, despre Calin Popescu-Tariceanu: Talentele lui au insemnat incapacitatea de a anticipa criza din 2008, umflarea birocratiei, deficit urias, facturi neplatite de 3 miliarde euro, zero bani in trezorerie

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, a declarat, sambata, pentru PS News, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este de vina pentru austeritatea din 2010. Mai mult de atat, Predoiu este de.

Mircea Dusa: Criza din Ucraina trebuie rezolvata pe calea dialogului, iar masurile stabilite de la Summitul de la Minsk trebuie aplicate

Situatia din Ucraina trebuie rezolvata pe calea dialogului, a declarat vineri ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, in cadrul ceremoniei de acordare a primului grad militar de ofiter absolventilor.

Ce spune ministrul Mircea Dusa despre criza din Ucraina

Situatia din Ucraina trebuie rezolvata pe calea dialogului, a subliniat, vineri, ministrul Apararii, Mircea Dusa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )