Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revicare vrea sa vanda cosmetice de 10 milioane euro, in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Revicare vrea sa vanda cosmetice de 10 milioane euro, in acest an

Brandul de produse naturale pentru sanatate si infrumusetare Revicare s-a lansat pe piata autohtona si internationala, distribuindu-si produsele in Romania, Spania si India. Produsele Revicare, fabricate in tara noastra, se gasesc in magazinul deschis in Bucuresti incepand de ieri, managerii noii companii urmarind sa se extinda si in alte orase de la noi. continuă pe Ziarul Bursa

Fly Go ajunge la 10 milioane de euro cifra de afaceri in 2013

Agen and tia de turism online Fly Go a terminat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 10 milioane de euro, in cre and stere fa and ta de anul precedent, in timp ce marja de profit s-a situat in jurul a cateva procente, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Piraeus Bank Romania- profit brut de 3, 3 milioane euro in 2013

Piraeus Bank Romania a realizat in 2013 un profit brut de 3, 3 milioane euro, iar activele companiei au depasit 2 miliarde euro, au transmis marti oficialii bancii intr-un comunicat. Volumul creditelor acordate la sfarsitul anului 2013 a crescut cu 20% fata de rezultatul obtinut in aceeasi perioada a lui 2012 si a ajuns la peste 1. 6 miliarde euro.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la firme si persoane suspectate de evaziune de 5 milioane euro. Verificari la trustul Media Pro, din care face parte postul Pro Tv

Politistii fac, marti, 28 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, infractiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de 5 milioane de euro, anunta Mediafax. Anchetatorii au descins la 20 de adrese din Bucuresti si la alte opt din judetul Ilfov, intr-un dosar aflat in instrumentarea Politiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucuresti, in care sunt vizate fapte de evaziune fiscala si spalare de bani. Printre cei verificati se numara si trustul Media Pro, din care face parte postul Pro Tv. Ora 10:42: Sefa comunicarii de la Pro tv a declarat pentru Hotnews. ro ca in acest moment nu are loc niciun control, cel putin la sediul din Pache Protopescu, nici in cladirile noi unde functioneaza acum compania, nici in cladirea veche, de la strada, care nu mai e in folosinta companiei incepand de astazi.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, la firme si persoane suspectate de evaziune de 5 milioane euro. Televiziunile de stiri sustin ca se fac verificari si la trustul din care face parte si Pro TV

Politistii fac, marti, 28 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, infractiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de 5 milioane de euro, anunta Mediafax. Realitatea TV si B1 TV sustin ca politistii fac verificari si la trustul Media Pro, din care face parte si postul Pro TV. -----------------------------------Ora 10:42: Sefa comunicarii de la Pro Tv a declarat pentru HotNews. ro ca in acest moment nu are loc niciun control, cel putin la sediul din Pache Protopescu, nici in cladirile noi unde functioneaza acum compania, nici in cladirea veche, de la strada, care nu mai e in folosinta companiei incepand de astazi. Ora 11:00: Perchezitiile politistilor ar avea loc la studiourile Pro Tv din Buftea, potrivit Realitatea Tv.

Rezervele BNR au scazut in martie cu 377 milioane euro, la 31,27 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei au scazut in martie cu 377 milioane euro, la 31,27 miliarde euro, dupa ce au avut loc iesiri de 2,11 miliarde euro care au inclus plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta.

BNR, rezerve valutare de 31.276 milioane euro in luna martie

La 31 martie 2014, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) se situau la nivelul de 31. 276 milioane euro, fata de 31. 653 milioane euro in data de 28 februarie 2014, potrivit unui comunicat de presa.

Autoritatile au demarat o licitatie de peste sase milioane euro pentru modernizarea infrastructurii hardware si software a Sistemului Electronic de Achizitii Publice

Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei AADR) a demarat pe 27 martie o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem informatic colaborativ pentru achizitii publice SICAP), contract finantat cu fonduri UE in valoare estimata de 27,1 milioane lei 6,1 milioane euro, inclusiv TVA), conform informatiilor din Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). Contactati de HotNews. ro, oficialii AADR au spus ca proiectul se refera la o modernizare hardware si software a SEAP, subliniind ca pentru infrastructura hardware a SEAP nu au fost realizate investitii majore din anul 2007. SEAP a fost dezvoltat si implementat in 2002 de un consortiu format din UTI Systems, Hewlett-Packard Romania, Microsoft Romania si Total Soft si a costat la vremea respectiva 4,5 milioane euro.

BERD finanteaza cu 4,8 milioane euro relocarea depoului de autobuze din Sibiu

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) finanteaza, cu un imprumut de 4,8 milioane euro, relocarea depoului de autobuze din Sibiu, aflat in prezent in centrul orasului.

FC Rapid poate fi scoasa din insolventa cu 2,5 milioane euro. Zamfir cauta investitori.

FC Rapid a ajuns la datorii totale de 2,5 milioane euro, in urma aprobarii planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti. Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir spune ca aceasta este suma pe care viitorul investitor va trebui sa o plateasca pentru a scoate clubul din insolventa, conform Mediafax. Totul este transparent, mai ales ca suntem in procedura de insolventa. Acum, dupa aprobarea planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti, datoriile totale ale clubului .

Piraeus Bank Romania a realizat anul trecut un profit de 3,3 milioane euro

Piraeus Bank Romania a realizat un profit brut de 3,3 milioane euro in 2013, marcand o crestere fata de rezultatul obtinut la sfarsitul anului 2012, potrivit unui comuncat remis astazi redactiei de banca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )