Libnet.ro
UNICEF

15:00

REVISTA PRESEI: CE a acceptat Master Planul de Transport pentru dezbatere publica

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: CE a acceptat Master Planul de Transport pentru dezbatere publica

Hotnews anunta ca Comisia Europeana a acceptat Master Planul de Transport pentru dezbatere publica, dar face si o serie de recomandari. Capital arata efectul advers al accizelor si ce metoda au companiile sa evite plata. Adevarul prezinta ce solutii au gasit dascalii pentru a le preda elevilor romana si matematica desi nu au manuale. Wall-Street vorbeste despre Astra Asigurari si Carpatica Asig, care sunt aratate cu degetul din cauza ca isi plimba clientii RCA. Ziare. com publica un interviu cu Catalin Predoiu care afirma ca premierul Ponta a comis o crima. Iar ProSport scrie ca Simona Halep a ramas fara benzina pe final de an. continuă pe România Liberă

CE a acceptat Master Planul General de Transport pentru dezbatere publica

Comisia Europeana a acceptat ca Master Planul General de Transport sa fie supus dezbaterii publice, dupa ce reprezentantii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial Transport 2007-2013 AM POST) s-au intalnit, intre 16 si 18 septembrie, cu reprezentantii CE, pentru a analiza Varianta finala revizuita a Raportului privind Master Planul General de Transport pe termen scurt, mediu si lung.

Comisia Europeana: Vom analiza daca Master Planul de Transport al Romaniei indeplineste pre-conditiile noastre. Rezervele Bruxelles-ului fata de strategia Guvernului

Comisia Europeana are unele rezerve fata de Master Planul General de Transport MPGT) prezentat de Ministerul roman al Transporturilor si va analiza daca documentul indeplineste pre-conditiile Bruxelles-ului, dar numai dupa ce va fi supus dezbaterii publice si adoptat de autoritatile romane, a declarat, marti, pentru HotNews. ro, Shirin Wheeler, purtator de cuvant al Comisiei Europene pentru politica regionala. De asemenea, Comisia a detaliat si cateva modificari pe care le asteapta de la Guvernul Romaniei pentru a renunta la rezervele ei.

Comisia Europeana a aprobat Masterplanul General de Transport pentru Romania, care prevede finantari de 37 mld lei. Printre prioritati apare si autostrada Pitesti-Sibiu - surse

Dupa un an de amanari, Comisia Europeana a aprobat Masterplanul General de Transport pentru Romania, anunta postul de radio Europa FM, care citeaza surse oficiale de la Bruxelles.

REVISTA PRESEI: Factura spectacolului omagial de pe Arena Nationala

Gandul prezinta factura spectacolului omagial de pe Arena Nationala organizat pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale. Capital vorbeste despre cele mai inspirate si cele mai nefericite rebrandinguri. Adevarul scrie despre primul protest la Moscova fata de rolul Rusiei in razboiul din Ucraina. Ziarul Financiar prezinta drama actuala a antreprenorilor romani, care nu au mai apucat sa faca bani din inflatie, curs, privatizari, salarii, lipsa concurentei sau credite. Evenimentul Zilei arata documentele publicate de Robert Turcescu pe blogul sau. Wall-Street prezinta topul vitezelor la internet in Uniunea Europeana. Hotnews publica un interviu cu politologul Ivan Krastev pe tema pericolului ascensiunii regimurilor populiste in estul Europei. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Valeriu Argaseala e uluit de unul dintre jucatorii Stelei.

REVISTA PRESEI 24.09.2014

ADEVARUL *Alegeri prezidentiale 2014: 12 pentru Cotroceni Ieri, la miezul noptii, a expirat termenul pana la care cei care si-au manifestat intentia de a candida la Presedintia Romaniei s-au putut inscrie in cursa, dupa ce au prezentat cel putin 200. 000 de semnaturi din partea sustinatorilor.

REVISTA PRESEI 23.09.2014

ADEVARUL *Din partea cui candideaza Melescanu? Teodor Melescanu a renuntat ieri la conducerea spionajului romanesc pentru a intra in cursa pentru Palatul Cotroceni, confirmand astfel un zvon ce trena de saptamani bune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )