Libnet.ro
UNICEF

17:30

REVISTA PRESEI. Cati bani a primit Romania de la UE, in cei noua ani de la aderare

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Cati bani a primit Romania de la UE, in cei noua ani de la aderare

In ziarele de miercuri citim despre cati bani a dat Uniunea Europeana Romaniei, din 2007 si pana in prezent, dar si despre afacerile iordanianului declarat fost declarat indezirabil de autoritatile romane, dupa ce SRI a anuntat ca acesta ar fi adept al organizatiei teroriste Statul Islamic. continuă pe România Liberă

Cati bani a pompat Uniunea Europeana in Romania in cei 9 ani de la aderare

Comisia Europeana a pompat fonduri europene de circa 20 de miliarde de euro in Romania, in cei 9 ani scursi de la aderarea la UE, in conditiile capacitatii reduse a tarii de absorbtie a banilor comunitari. HotNews va prezinta situatia detaliata a absorbtiei fondurilor europene din anul 2007 pana acum. Vezi in articol tabelele cu absorbtia fondurilor europene in fiecare an, din 2007 pana in prezent.

REVISTA PRESEI 30.12.2015

ADEVARUL *Atlasul amenintarilor globale 2016: provocari, incertitudini, apocalipse - de Cristian Unteanu Sunt 10 Apocalipse care pot sa aiba loc in 2016, scrie Jacques Attali, fostul consilier al lui Mitterand, fara indoiala unul dintre cei mai intersanti si urmariti analisti ai momentului actual: 1. La modul realist, trebuie sa ne asteptam la noi atentate teroriste, de o amploare care depaseste orice imaginatie. Probabil ca se vor agrava conflictele acum in curs de desfasurare din Siria, Yemen si Ucraina. Vor apare altele noi, mai ales in Marea Chinei, in India si in Africa. Situatia ar putea derapa intr-un razboi mondial, religios sau laic, sau generat de probleme in circulatia resurselor energetice. Fara indoiala ca noi state urmeaza sa se prabuseasca, mai ales in Africa, pe modelul dezintegrarii Somaliei sau Sudanului. Ar trebui sa apara o criza financiara majora la nivel mondial, comparabila cu cea din 2008, de data asta nu din cauza creditelor speculative acordate la nivel familial, ci companiilor, fapt deja anuntat de foarte recentul faliment al fondului Third Avenue din New York.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3307 seconds )