Libnet.ro
UNICEF

15:00

REVISTA PRESEI: La ce curs de schimb vor plati romanii acciza in 2015

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: La ce curs de schimb vor plati romanii acciza in 2015

Adevarul anunta la ce curs de schimb vor plati romanii acciza in 2015. Evenimentul Zilei scrie ca locotenentii lui Dragnea, prinsi cu evaziunea fiscala. Capital prezinta ce ascunde pretul de 110 euro platit pentru asigurarea RCA. Gandul arata cine si de ce ii cere lui Melescanu despagubiri de 200. 000 de euro. Zarul Financiar vorbeste despre reteta germana pentru dezvoltarea economica si scaderea somajului. Hotnews prezinta planurile de putere ale lui Victor Ponta. Ziare. com publica un interviu cu Moise Guran, care spune ca toti presedintii TVR au avut presiuni sa il scoata din grila sau sa il domoleasca. Wall-Street arata brandurile de care suntem mandri si ne dorim sa reziste inca 25 de ani. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Gigi Becali a pregatit in ultimele zile noua fata a Stelei. continuă pe România Liberă

La ce curs de schimb vor plati romanii acciza in 2015

Romanii vor plati anul viitor pentru carburanti, tutun, alcool o acciza calculata la o valoare atribuita cursului de schimb de aproximativ 4,5 lei/euro, dupa ce in 2014 cotatia luata in calcul a fost de 4,73 lei/euro.

REVISTA PRESEI: Factura spectacolului omagial de pe Arena Nationala

Gandul prezinta factura spectacolului omagial de pe Arena Nationala organizat pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale. Capital vorbeste despre cele mai inspirate si cele mai nefericite rebrandinguri. Adevarul scrie despre primul protest la Moscova fata de rolul Rusiei in razboiul din Ucraina. Ziarul Financiar prezinta drama actuala a antreprenorilor romani, care nu au mai apucat sa faca bani din inflatie, curs, privatizari, salarii, lipsa concurentei sau credite. Evenimentul Zilei arata documentele publicate de Robert Turcescu pe blogul sau. Wall-Street prezinta topul vitezelor la internet in Uniunea Europeana. Hotnews publica un interviu cu politologul Ivan Krastev pe tema pericolului ascensiunii regimurilor populiste in estul Europei. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Valeriu Argaseala e uluit de unul dintre jucatorii Stelei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )