Libnet.ro
UNICEF

21:30

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 11.09.2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 11.09.2012

FINANCIAL TIMES * Trezoreria SUA a facut profit de 12 miliarde dolari din vanzarea AIG Trezoreria SUA a vandut majoritatea detinerii de la asiguratorul AIG in cadrul unei oferte de 18 miliarde dolari, tranzactie care a adus un profit de 12,4 miliarde dolari statului. continuă pe Ziarul Bursa

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 10.09.2012

FINANCIAL TIMES * Soros catre Germania: Conduceti sau parasiti zona euro Investitorul George Soros a adresat o pledoarie guvernului de la Berlin, potrivit careia Germania fie scoate zona euro din recesiune, prin stimularea cresterii economice, crearea unei autoritati fiscale comune si garantarea de obligatiuni comune, fie paraseste uniunea monetara pentru salvarea viitorului Europei. Conduceti sau parasiti zona euro: aceasta este o decizie legitima pe care trebuie sa o ia Germania, a declarat Soros.

REVISTA PRESEI: Parlamentul penalilor.

Oltchim, marirea si decaderea unui colos, titreaza Adevarul in editia de marti: Mandria Ceausestilor, combinatul care produce materii prime si ingrediente pentru aproape orice obiect din jurul nostru a ajuns la limita supravietuirii din cauza crizei de resurse tehnice si financiare. Un important nod al industriei romanesti, obligat sa functioneze mereu la foc continuu, Oltchim se pregateste acum pentru privatizare. Este o celebritate, tara intreaga vorbeste despre el, dar putini sunt .

REVISTA PRESEI 11.09.2012

ADEVARUL *Oltchim, marirea si decaderea unui colos Mandria Ceausestilor, combinatul care produce materii prime si ingrediente pentru aproape orice obiect din jurul nostru a ajuns la limita supravietuirii din cauza crizei de resurse tehnice si financiare.

REVISTA PRESEI. Rocada in Guvern. De ce pleaca Silaghi de la Transporturi.

Rocada in guvern: Liberalii preiau Sanatatea, PSD va conduce Dezvoltarea, titreaza Evenimentul Zilei. Guvernul condus de Victor Ponta se pregateste de schimbari. Surse din USL au declarat Evenimentului zilei ca, in perioada urmatoare, va avea loc o rocada cu Ministerul Dezvoltarii si cel al Sanatatii. Astfel, liberalii vor ceda Dezvoltarea social-democra tilor, iar PSD va renunta la portofoliul Sanatatii, in favoarea PNL. Actualul ministru al Dezvoltarii, liberalul Eduard Hellvig nu va .

REVISTA PRESEI 10.09.2012

ADEVARUL *Oamenii lui MRU agita spiritele in noua alianta Conventia Nationala a partidului Forta Civica, desfasurata vineri, la Sala Polivalenta, a adus o noua structura de conducere formatiunii, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost ales noul presedinte al partidului cu 947 de voturi pentru si 7 impotriva.

REVISTA PRESEI - 08.09.2012

ADEVARUL *EXCLUSIV Iulia Motoc, judecator la Curtea Constitutionala: Un presedinte nu poate fi demis cand nu se mai bucura de popularitate in interviul acordat jurnalistului Sabin Orcan de la Adevarul, judecatorul Curtii Constitutionale a Romaniei arata ca se face o confuzie in legatura cu popularitatea de care se poate bucura un presedinte de-a lungul mandatului sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )