Libnet.ro
UNICEF

15:00

REVISTA PRESEI: Membru CNE, despre teza de doctorat a lui Oprea: Se face o confuzie intre copiat si plagiat

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Membru CNE, despre teza de doctorat a lui Oprea: Se face o confuzie intre copiat si plagiat

In ziarele de miercuri, citim explicatia unui membru al CNE privind decizia luata asupra tezei de doctorat a lui Gabriel Oprea, dar si cum poate fi redusa factura la incalzire cu pana la 90 %. in continuare, aflam povestile mai multor refugiati care au ajuns in Belgrad, cum ii afecteaza noul Cod Fiscal pe vanzatorii de case, dar si cum a ajuns un oras de pescari de 2. 000 de locuitori din China la 16 milioane de locuitori si un centru informatic in 35 de ani. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI: Ion Tiriac dezvaluie cui ii va lasa averea sa

In ziarele de luni, citim despre criza refugiatilor si de ce se opresc imigrantii in gara Keleti din Budapesta, dar si un interviu cu Ion Tiriac. in continuare, aflam noi detalii privind asasinarea lui Mihai Balasescu, fost secretar adjunct in PNL, razboiul de pe piata muncii pentru ingineri si muncitori calificati, dar si despre strategia Romaniei la meciul cu Grecia.

REVISTA PRESEI: Refugiat, in Romania. Cum traieste o armeanca care a ajuns din greseala in tara

In ziarele de marti, citim despre decalajul dintre veniturile brute si nete ale romanilor, cum treaieste o refugiata din Armenia la noi in tara, dar si o scrisoare deschisa a presedinteului Comisiei de Etica de la Universitatea din Bucuresti catre Consiliul de National de Etica care a respins acuzatiile ca Gabriel Oprea ar fi plagiat. in continuare, aflam de ce in ciuda statisticilor care arata ca economia Romaniei este foarte buna, salariile continua sa scada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )