Libnet.ro
UNICEF

09:00

REVISTA PRESEI. Ponta: Romania nu a intrat in aceasta iarna in Schengen pentru ca asa a ...

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Ponta: Romania nu a intrat in aceasta iarna in Schengen pentru ca asa a ...

Ponta: Romania nu a intrat in aceasta iarna in Schengen pentru ca asa a cerut Traian Basescu, titreaza Cotidianul in editia de vineri: Romania nu a intrat in aceasta iarna, dar a fost pe ordinea de zi a Consiliului JAI problema intrarii Romaniei si a Bulgariei in Schengen, pentru ca asa a cerut Traian Basescu. A zis dupa alegeri. Nu vorbiti inainte, ca nu cumva sa ajutati guvernul asta. Si atunci o sa fim in februarie si o sa intram in Schengen, a afirmat Ponta joi seara la Antena . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Romania nu a intrat in aceasta iarna in Schengen pentru ca asa a cerut Traian Basescu

Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania nu a intrat in spatiul Schengen pentru ca nu a dorit presedintele Traian Basescu. Premierul l-a acuzat pe seful statul ca actioneaza impotriva intereselor tarii.

Atacantul Gabriel Iancu, de la Viitorul Constanta, prima achizitie a Stelei din aceasta iarna

Steaua a facut primul transfer din aceasta iarna, odata cu pregatirile pentru meciul de la Copenhaga, decisiv pentru calificarea europeana. Echipa din Ghencea s-a anuntat interesata de rapidistii Rui Duarte,.

REVISTA PRESEI 04.12.2012

ADEVARUL *Traian Basescu: Am vazut ca liderii USL se grabesc sa imparta posturi. Sa nu vanda pielea ursului din padure! Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, ieri, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Seful statului a atacat din nou USL si pe Victor Ponta, despre care a afirmat ca minte cum respira.

REVISTA PRESEI: Rusii au pus demult ochii pe resursele energetice ale Romaniei.

Adevarul vorbeste despre interesul celor de la Gazprom pentru resursele energetice romanesti. Publicatia explica cum va intra compania pe piata din Romania : rusii de la Gazprom fac inca un pas oficial, mic, dar important, pentru intrarea pe piata romaneasca. NIS, divizia din Serbia a Gazprom, este la un pas de a cumpara 60 de benzinarii de la OMV Petrom. In prezent, rusii au deschis la Bucuresti un birou pentru comert de produse energetice, insa la scara mica. Evenimentul Zilei ia in .

REVISTA PRESEI 05.12.2012

ADEVARUL *Gazprom intra in Romania prin OMV. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin si Alexei Miller, seful Gazprom, au pus demult ochii pe resursele energetice din Romania Interesul rusilor de la Gazprom pentru piata romaneasca incepe sa se materializeze. Vor cumpara de la OMV Petrom 60 de benzinarii, prin divizia sarba NIS.

Cum raspunde premierul Ponta acuzatiilor din aceasta seara ale lui Traian Basescu

Victor Ponta a declarat in aceasta seara ca votul de duminica va fi unul complet transparent, fara fraude, raspunzand astfel acuzatiilor lui Traian Basescu. Acesta a adaugat faptul ca presedintele a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )