Libnet.ro
UNICEF

11:00

REVISTA PRESEI. Renunta sau nu PNL la Marian Munteanu?

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Renunta sau nu PNL la Marian Munteanu?

Ziarele de miercuri scriu despre posibila retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei din partea PNL, despre verdictul final al Tribunalului Bucuresti in cazul fostului primar Piedone, dar si despre faptul ca romanii sunt condamnati la nefericire. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI 20.04.2016

ADEVARUL *PNL discuta retragerea candidaturii lui Munteanu Conducerea PNL s-a reunit, marti seara, la sediul organizatiei de Bucuresti, pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse liberale.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Marian Munteanu nu renunta la candidatura la Primaria Capitalei

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, participa la aceasta ora la o sedinta a conducerii partidului in care se discuta problemele legate de candidatura sa. La intrare, el a declarat ca nu intentioneaza sa se retraga din cursa pentru primarie.

Vasile Blaga: Nu vad de ce ar trebui sa renuntam la candidatura lui Marian Munteanu

PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a declarat duminica Vasile Blaga, copresedintele liberalilor.

Vasile Blaga, lamuriri despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a declarat duminica Vasile Blaga, copresedintele liberalilor.

Scrisoarea lui Marian Munteanu. Ce a facut in ultimii 26 de ani

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, explica, intr-o scrisoare trimisa presei, ce a facut in ultimii 26 ani, in conditiile in care trecutul sau - dupa momentul Piata Universitatii 1990 - ramane invaluit in mister.

REVISTA PRESEI. Cat de in serios se iau candidatii la primarie

Ziarele de marti scriu despre faptul ca si preotii intra in cursa electorala si anunta o serie de schimbari de antrenori in Liga 1 la fotbal.

REVISTA PRESEI. Fotbalul ii leaga pe toti, de la Timisoara la Ploiesti

Ziarele de luni scriu despre situatia geopolitica din Balcani si din Orientul Mijlociu, dar si despre oferta scazuta de forta de munca pe segmentul oamenilor tineri.

Marian Munteanu: Am consimtit sa imi retrag candidatura de la Primaria Capitalei. Sunt convins ca PNL va gasi o solutie pentru a pastra unitatea echipei (VIDEO)

Marian Munteanu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL, ca isi retrage candidatura de la functia de primar general al Capitalei. Munteanu a inceput prin a.

Razvan Sava a spart gasca celor sapte magnifici: si-a depus singur candidatura, fara sa astepte decizia PNL in cazul Marian Munteanu

Liberalul Razvan Sava si-a depus, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, fiind primul candidat PNL care s-a inscris, in mod oficial, in cursa electorala de la Bucuresti. Toti ceilalti candidati asteapta decizia PNL in ceea ce priveste candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )