Libnet.ro
UNICEF

08:30

REZULTATE FINALE Bacalaureat: Promovabilitatea in Bucuresti a crescut cu doua procente, dupa rezolvarea contestatiilor

România Liberă România Liberă,
REZULTATE FINALE Bacalaureat: Promovabilitatea in Bucuresti a crescut cu doua procente, dupa rezolvarea contestatiilor

Numarul candidatilor bucuresteni care au promovat examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna a crescut cu doua procente, dupa solutionarea contestatiilor, potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

REZULTATE FINALE BACALAUREAT: Rata de promovare dupa contestatii a crescut cu un procent

Rata de promovare a examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, a crescut cu 1,51%, la 23,78%, dupa solutionarea contestatiilor, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN).

Rezultate finale BAC 2014 Sesiunea de toamna: Rata de promovare a bacalaureatului este de 23,78%, cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat anul trecut

Rezultatele finale din sesiunea de toamna a bacalaureatului au adus o rata de promovare, la nivel national, de 23,78%. Promovabilitatea la BAC 2014 - sesiunea august-septembrie - este cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat in sesiunea similara a anului trecut si cu 1,51 puncte procentuale peste rata de promovare anuntata inainte de contestatii, anunta Ministerul Educatiei. Cea mai mare parte a candidatilor la bacalaureat a luat medii de 6. Compara cu promovabilitatea la Bacalaureat, in sesiunile de toamna, din ultimii 10 aniVezi listele cu notele dupa contestatii, pe fiecare liceu si judet in parte.

Bacalaureat: Promovabilitatea in Covasna a SCAZUT cu 8%

Sub 18% dintre candidatii din judetul Covasna care au sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna au promovat, in scadere cu opt procente fata de 2013, informeaza Mediafax.

Bacalaureat: Promovabilitatea, in crestere cu 1%, in Cluj

26% dintre absolventii de liceu din Cluj au reusit sa promoveze examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna, in crestere cu un procent fata de 2013, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )