Libnet.ro
UNICEF

08:30

REZULTATE FINALE BACALAUREAT: Rata de promovare dupa contestatii a crescut cu un procent

România Liberă România Liberă,
REZULTATE FINALE BACALAUREAT: Rata de promovare dupa contestatii a crescut cu un procent

Rata de promovare a examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, a crescut cu 1,51%, la 23,78%, dupa solutionarea contestatiilor, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN). continuă pe România Liberă

REZULTATE FINALE Bacalaureat: Promovabilitatea in Bucuresti a crescut cu doua procente, dupa rezolvarea contestatiilor

Numarul candidatilor bucuresteni care au promovat examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna a crescut cu doua procente, dupa solutionarea contestatiilor, potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), citat de Agerpres.

Rezultate finale BAC 2014 Sesiunea de toamna: Rata de promovare a bacalaureatului este de 23,78%, cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat anul trecut

Rezultatele finale din sesiunea de toamna a bacalaureatului au adus o rata de promovare, la nivel national, de 23,78%. Promovabilitatea la BAC 2014 - sesiunea august-septembrie - este cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat in sesiunea similara a anului trecut si cu 1,51 puncte procentuale peste rata de promovare anuntata inainte de contestatii, anunta Ministerul Educatiei. Cea mai mare parte a candidatilor la bacalaureat a luat medii de 6. Compara cu promovabilitatea la Bacalaureat, in sesiunile de toamna, din ultimii 10 aniVezi listele cu notele dupa contestatii, pe fiecare liceu si judet in parte.

MEN: Ponderea candidatilor care au luat bacalaureatul in toamna a urcat la 23,78%, dupa contestatii

Ponderea candidatilor care au promovat examenul de bacalaureat in sesiunea august-septembrie 2014 a crescut la 23,78%, de la 22,27%, dupa contestatii, informeaza Ministerul Educatiei Nationale, citat de.

Mehedinti: 13,77% promovare dupa contestatii la bacalaureat

Proportia celor promovati la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat in Mehedinti a crescut dupa solutionarea contestatiilor de la 12,87% la 13,77%, cat era inainte de depunerea contestatiilor, potrivit unui centralizator al Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )