Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rezultate finale BAC 2014 Sesiunea de toamna: Rata de promovare a bacalaureatului este de 23,78%, cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Rezultate finale BAC 2014 Sesiunea de toamna: Rata de promovare a bacalaureatului este de 23,78%, cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat anul trecut

Rezultatele finale din sesiunea de toamna a bacalaureatului au adus o rata de promovare, la nivel national, de 23,78%. Promovabilitatea la BAC 2014 - sesiunea august-septembrie - este cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat in sesiunea similara a anului trecut si cu 1,51 puncte procentuale peste rata de promovare anuntata inainte de contestatii, anunta Ministerul Educatiei. Cea mai mare parte a candidatilor la bacalaureat a luat medii de 6. Compara cu promovabilitatea la Bacalaureat, in sesiunile de toamna, din ultimii 10 aniVezi listele cu notele dupa contestatii, pe fiecare liceu si judet in parte. continuă pe Hotnews

HARTA BAC 2014 Rezultate finale sesiunea de toamna S-au afisat rezultatele finale de la examenele bacalaureatului, dupa solutionarea contestatiilor. Vezi listele cu notele

Rezultatele finale de la Bacalaureat - sesiunea de toamna - au fost afisate astazi. Potrivit calendarului de BAC 2014, pe 4 septembrie se afiseaza pe edu. ro si la avizierele liceelor listele cu notele obtinute de candidatii care au contestat rezultatele pe care le-au obtinut. Promovabilitatea la BAC 2014 - sesiunea august-septembrie - este dupa solutionarea contestatiilor de 23,78%, cu 1,51 puncte procentuale mai mare decat inainte de contestatii si cu 2,28 puncte peste rezultatele de anul trecut. Vezi in articol listele cu notele de la Bacalaureat de la fiecare liceu in parte, dupa contestatii.

HARTA BAC 2014 Rezultate sesiunea de toamna: Vezi listele de note inainte de contestatii

Rezultatele sesiunii august-septembrie a bacalaureatului au fost afisate la avizierele liceelor si pe edu. ro. Este vorba despre primele rezultate ale sesiunii de toamna, inainte de solutionarea contestatiilor. Potrivit calendarului de bacalaureat, candidatii nemultumiti de notele pe care le-au primit pot depune contestatii astazi, intre orele 12:00 - 16:00. Rezultatele finale de la examenele bacalaureatului vor fi afisate joi, 4 septembrie. La nivel national, promovabilitatea examenului de BAC a fost de 22,27%, cu 1,91 de puncte procentuale mai mare decat promovabilitatea bacalaureatului de toamna de anul trecut, inainte de contestatii. Citeste in articol care a fost promovabilitatea la BAC in ultimii 10 ani - sesiunea de toamnaVezi listele cu notele de la BAC 2014 - sesiunea de toamna - pe fiecare liceu, localitate si judet in parte.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT: Rata de promovare dupa contestatii a crescut cu un procent

Rata de promovare a examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, a crescut cu 1,51%, la 23,78%, dupa solutionarea contestatiilor, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN).

REZULTATE FINALE Bacalaureat: Promovabilitatea in Bucuresti a crescut cu doua procente, dupa rezolvarea contestatiilor

Numarul candidatilor bucuresteni care au promovat examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna a crescut cu doua procente, dupa solutionarea contestatiilor, potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), citat de Agerpres.

REZULTATE BAC 2014 EDU.RO DOLJ. Vezi ce note au luat elevii in a doua sesiune de Bacalaureat

Aproximativ 2500 de elevi din judetul Dolj s-au inscris la ce-a de-a doua sesiunea a examenului de BAC. Majoritatea elevilor de liceu au declarat ca sunt pregatiti pentru esec si au recunoscut ca nu s-au pregatit pentru acest examen.

BAC 2014 Din 1443 candidati evaluati doar 400 au luat examenul in Maramures

Oficialii Inspectoratului Scolar Judetean Maramures au facut publice rezultatele obtinute de elevii maramureseni la sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat. Din 1443 de candidati prezenti au luat examenul doar 400, ceea ce inseamna un procent de 27,66%.

Bacalaureat de toamna 2014: Rata de promovare a crescut de la 22,27% la 23,78% in urma rezolvarii contestatiilor

Rata finala de promovare in sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2014 este de 23,78%, cu 2,28% mai mare decat in sesiunea similara a anului 2013, a anuntat Ministerul Edicatiei.

Prapad la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat. Doar 22% dintre elevii satmareni au promovat

Prapad la sesiunea de toamna a examenului de Bacalaureat. Daca in prima etapa de testare, la nivelul judetului Satu Mare procentul de promovare inregistrat a fost de 63%, de aceasta data doar 22, 95% de elevi au promovat.

220 de contestatii in urma rezultatelor dezastruoase de la sesiunea de toamna a bacalaureatului

220 de contestatii au fost depuse de candidati, in urma afisarii rezultatelor de la sesiunea de toamna a bacalaureatului.

O treime din candidati au promovat Bacalaureatul la Iasi in sesiunea de toamna. Trei absolventi eliminati

Rezultatatele sesiunii din toamna a examenului de bacalaureat sunt mai bune decat cele din toamna anului trecut, anunta reprezentantii ISJ Iasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )