Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rezultatele Alegeri Parlamentare 2016: Buzaul va fi reprezentat de sapte parlamentari PSD, doi de la PMP si doar unul de la PNL

Adevărul Adevărul,
Rezultatele Alegeri Parlamentare 2016: Buzaul va fi reprezentat de sapte parlamentari PSD, doi de la PMP si doar unul de la PNL

Biroul Electoral Central a publicat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016. Prin atribuirea directa si redistribuire, cele zece mandate de parlamentar de la Buzau sunt impartite intre PSD, PMP si PNL. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt viitorii parlamentari din Olt. PSD, doua mandate pentru familia Stanescu

Alegeri parlamentare 2016. PSD a depasi, la Olt, performanta de la locale, adunand aproape 67% din voturile celor care si-au exprimat duminca optiunea, ceea ce ii aduce patru posturi de deputat si doi de senatori. PNL va avea un senator si un deputat, iar ALDE un deputat.

Alegeri parlamentare 2016. Cine sunt noii parlamentari de Botosani. Majoritatea sunt membrii PSD

Alegeri parlamentare 2016 Botosani. in urma rezultatelor partiale s-au stabilit ierarhiile in cadrul partidelor si sunt cunoscute numele celor care vor reprezenta judetul in Parlament.

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Cine sunt noii parlamentari de Gorj

Alegeri parlamentare 2016 Gorj. Judetul Gorj va fi reprezentat in Parlament de catre cinci deputati si doi senatori. Trei dintre deputati vor fi de la PSD, unul de la PNL, iar pentru al cincilea loc in Camera Deputatilor se bat la redistribuire ALDE si PMP. De asemenea, PSD va avea un senator, iar PNL va pierde celalalt loc, care ar putea sa ajunga la ALDE.

Alegeri parlamentare 2016 Satu Mare. Trei oameni vechi si patru noi in Parlament, din Satu Mare

Alegeri parlamentare 2016 Satu Mare. Trei din cei sapte parlamentari satmareni care au castigat un mandat in acest tur de scrutin sunt persoane cu vechime pe holurile Parlamentului, restul de patru fiind neinitiati .

Alegeri parlamentare 2016. PSD a obtinut cinci dintre cele opt mandate de parlamentari in Valcea

Alegeri parlamentare 2016 Valcea. PSD a castigat detasat in Valcea si va avea majoritatea mandatelor de parlamentari: patru de deputati si unul de senator. PNL va avea un deputat si un senator, iar ALDE un deputat.

Alegeri parlamentare 2016. PSD castiga aproape jumatate din mandatele de parlamentari. Cine intra in Senat si in Camera Deputatilor

Alegeri parlamentare 2016 Iasi. Partidul Social Democrat si-a adjudecat aproape sigur jumatate din mandatele de parlamentari aferente judetului Iasi. Numaratoarea paralela a PSD arata ca, la nivelul municipiului Iasi, procentul obtinut de partid este cu circa 9% fata de scorul la nivelul judetului.

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Se cunosc numele a sase dintre cei zece parlamentari aradeni

Alegeri parlamentare 2016. Biroul Electoral Central a dat publicitatii primele cifre privind alegerile parlamentare din judetul Arad.

Alegeri parlamentare 2016 Dambovita. PSD obtine cel putin 7 mandate parlamentari din 10. Castigatorii celei mai bune echipe din ultimii 26 de ani

Alegeri parlamentare 2016 Dambovita. PSD Dambovita a bifat inca o victorie zdrobitoare asupra PNL, dupa cea de la alegerile locale. Cu o prezenta peste media nationala, Dambovita se afla pe locul 8 pe tara.

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Cifrele oficiale comunicate de Biroul Electoral Central, dupa numararea a 99% din voturi: PSD, peste 40%, PNL sub 20%. Diaspora a votat pentru USR si liberali |INFOGRAFIC

Rezultate alegeri parlamentare 2016 BEC. Romania libera iti prezinta rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare 2016, pe masura ce sunt comunicate de Biroul Electoral Central.

Alegeri parlamentare 2016. Care sunt parlamentarii Constantei

Alegeri parlamentare 2016 Constanta. Conform repartizarii mandatelor pentru judetul Constanta, vom avea 5 senatori si 11 deputati. Votul a decis ca PSD sa aiba partea leului, care va avea cei mai multi parlamentari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )