Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rezultatele alegerilor parlamentare, PUBLICATE in Monitorul Oficial. ...

România Liberă România Liberă,
Rezultatele alegerilor parlamentare, PUBLICATE in Monitorul Oficial. ...

UPDATE: Rezultatele alegerilor parlamentare din 9 decembrie au fost publicate, vineri, in Monitorul Oficial. Presedintele Basescu a declarat, vineri, ca imediat ce va fi publicat in MO rezultatul alegerilor va convoca noul Parlament, precizand ca trebuie sa tina cont de faptul ca actualul Legislativ isi incheie mandatul in 19 decembrie si ca urmeaza sa decida daca va face convocarea pentru 19, la ora 13. 00 Astfel, urmeaza ca presedintele sa convoace Parlamentul. _ _ _ _ Biroul Electoral . continuă pe România Liberă

Rezultatele alegerilor parlamentare au fost publicate in Monitorul Oficial

Rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare de pe 9 decembrie au fost publicate, vineri, in Monitorul Oficial M. ), existand astfel posibilitatea ca presedintele Traian Basescu sa convoace noul Parlament pe.

Este cel mai mare rezultat din istoria PNL. Crin Antonescu, despre rezultatele alegerilor parlamentare

Presedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat ca partidul pe care il conduce a obtinut 150 de mandate de parlamentar - 101 pentru Camera Deputatilor si 49 pentru Senat. Este cel mai mare.

BEC a transmis catre MO procesele verbale cu rezultatele finale

UPDATE 16:45: Rezultatele alegerilor au fost publicate in Monitorul Oficial Procesele-verbale ale rezultatele alegerilor parlamentare de saptamana trecuta au fost publicate, astazi, in Monitorul Oficial M. Acestea cuprind numarul alegatorilor care au mers la vot, voturile valabil exprimate, partidele si formatiunile care au trecut pragul electoral si numele senatorilor si deputatilor carora le-au fost atribuite mandate.

UPDATE Rezultatul alegerilor a fost publicat in Monitorul Oficial

Rezultatul alegerilor parlamentare din 9 decembrie a fost publicat vineri in Monitorul Oficial, informeaza Agerpres. Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca va convoca parlamentul imediat dupa publicarea in MO a rezultatelor si se va gandi in avion spre Bucuresti daca data va fi 19 decembrie.

Rezultatul alegerilor este oficial. Datele au fost publicate in Monitorul Oficial

Rezultatele alegerilor au fost publicate in Monitorul Oficial. Stire in curs de actualizare.

BEC: Rezultatele finale ale parlamentarelor, trimise spre publicare la Monitorul Oficial.

Biroul Electoral Central anunta ca a emis si transmis, vineri, la Monitorul Oficial al Romaniei, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 9 decembrie, potrivit Mediafax. Biroul Electoral Central a emis si transmis astazi, 14decembrie 2012, la Monitorul Oficial al Romaniei, spre publicare, Procesele Verbale privind rezultatele finale ale alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din 9 decembrie 2012, se arata intr-un comunicat remis .

Biroul Electoral Central a transmis la Monitorul Oficial procesele verbale cu rezultatele finale ale alegerilor parlamentare

Biroul Electoral Central a transmis, vineri, la Monitorul Oficial, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din 9 decembrie 2012, potrivit Agerpres.

BEC a trimis rezultatele finale ale scrutinului parlamentar catre Monitorul Oficial pentru publicare

Biroul Electoral Central a trimis, vineri, la Monitorul Oficial al Romaniei, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele inregistrate ale alegerilor parlamentare. Biroul Electoral Central a emis si.

Basescu va convoca Parlamentul dupa publicarea rezultatelor alegerilor in Monitorul Oficial

Administratia Prezidentiala a anuntat, astazi, ca presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea prim-ministrului imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial.

Investitorii, atenti la negocierile politice

Piata bursiera nu a reactionat la rezultatele alegerilor parlamentare de duminica, sedinta fiind una apatica, in tonul celor din ultima perioada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )