Libnet.ro
UNICEF

05:30

Biroul Electoral Central a transmis la Monitorul Oficial procesele verbale cu rezultatele finale ale alegerilor parlamentare

Hotnews Hotnews,
Biroul Electoral Central a transmis la Monitorul Oficial procesele verbale cu rezultatele finale ale alegerilor parlamentare

Biroul Electoral Central a transmis, vineri, la Monitorul Oficial, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din 9 decembrie 2012, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

UPDATE Rezultatul alegerilor a fost publicat in Monitorul Oficial

Rezultatul alegerilor parlamentare din 9 decembrie a fost publicat vineri in Monitorul Oficial, informeaza Agerpres. Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Bruxelles, ca va convoca parlamentul imediat dupa publicarea in MO a rezultatelor si se va gandi in avion spre Bucuresti daca data va fi 19 decembrie.

BEC a transmis catre MO procesele verbale cu rezultatele finale

UPDATE 16:45: Rezultatele alegerilor au fost publicate in Monitorul Oficial Procesele-verbale ale rezultatele alegerilor parlamentare de saptamana trecuta au fost publicate, astazi, in Monitorul Oficial M. Acestea cuprind numarul alegatorilor care au mers la vot, voturile valabil exprimate, partidele si formatiunile care au trecut pragul electoral si numele senatorilor si deputatilor carora le-au fost atribuite mandate.

BEC a transmis catre MO procesele verbale cu rezultatele finale

Biroul Electoral Central BEC) a transmis, astazi, Monitorului Oficial MO), procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor.

USL Arad contesta la Biroul Electoral Central mandatul obtinut de Traian Igas la redistribuire

USL Arad a depus la Biroul Electoral Central BEC) o contestatie referitoare la modul in care a fost facuta redistribuirea mandatelor pentru Senat in judet, reprezentantii formatiunii afirmand ca mandatul lui Traian Igas ARD) ar fi trebuit sa-i revina lui Dorel Popa USL), transmite Mediafax.

BEC a trimis rezultatele finale ale scrutinului parlamentar catre Monitorul Oficial pentru publicare

Biroul Electoral Central a trimis, vineri, la Monitorul Oficial al Romaniei, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele inregistrate ale alegerilor parlamentare. Biroul Electoral Central a emis si.

BEC: Rezultatele finale ale parlamentarelor, trimise spre publicare la Monitorul Oficial.

Biroul Electoral Central anunta ca a emis si transmis, vineri, la Monitorul Oficial al Romaniei, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 9 decembrie, potrivit Mediafax. Biroul Electoral Central a emis si transmis astazi, 14decembrie 2012, la Monitorul Oficial al Romaniei, spre publicare, Procesele Verbale privind rezultatele finale ale alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din 9 decembrie 2012, se arata intr-un comunicat remis .

BEC transmite la MO procesele verbale privind rezultatele finale ale parlamentarelor din 9 decembrie

Biroul Electoral Central anunta ca a emis si transmis, vineri, la Monitorul Oficial al Romaniei, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 9.

Rezultatele alegerilor parlamentare, PUBLICATE in Monitorul Oficial. ...

UPDATE: Rezultatele alegerilor parlamentare din 9 decembrie au fost publicate, vineri, in Monitorul Oficial. Presedintele Basescu a declarat, vineri, ca imediat ce va fi publicat in MO rezultatul alegerilor va convoca noul Parlament, precizand ca trebuie sa tina cont de faptul ca actualul Legislativ isi incheie mandatul in 19 decembrie si ca urmeaza sa decida daca va face convocarea pentru 19, la ora 13. 00 Astfel, urmeaza ca presedintele sa convoace Parlamentul. _ _ _ _ Biroul Electoral .

Rezultatul alegerilor este oficial. Datele au fost publicate in Monitorul Oficial

Rezultatele alegerilor au fost publicate in Monitorul Oficial. Stire in curs de actualizare.

Basescu va convoca Parlamentul dupa publicarea rezultatelor alegerilor in Monitorul Oficial

Administratia Prezidentiala a anuntat, astazi, ca presedintele Traian Basescu va convoca Parlamentul si va anunta programul de consultari pentru desemnarea prim-ministrului imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )