Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rezultatul alegerilor este oficial. Datele au fost publicate in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
Rezultatul alegerilor este oficial. Datele au fost publicate in Monitorul Oficial

Rezultatele alegerilor au fost publicate in Monitorul Oficial. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Hardau: Toti liderii PDL ar fi trebuit sa demisioneze. Rezultatul alegerilor este catastrofal.

Senatorul PDL Mihail Hardau, fost ministru al Educatiei, considera ca toti liderii PDL ar fi trebuit sa demisioneze dupa rezultatul catastrofal inregistrat de partid la alegeri, fiind timpul ca PDL sa fie condus de jos in sus, nu de sus in jos, potrivit Mediafax. Mihail Hardau a declarat, joi, ca reproseaza faptul ca, la patru zile de la alegeri, nu a avut loc nicio analiza a rezultatelor scrutinului, nici la nivelul PDL Cluj, nici la nivel central. Suntem la patru zile de la alegeri si .

Hardau: Toti liderii PDL ar fi trebuit sa demisioneze, rezultatul alegerilor este catastrofal

Senatorul PDL Mihail Hardau, fost ministru al Educatiei, considera ca toti liderii PDL ar fi trebuit sa demisioneze dupa rezultatul catastrofal inregistrat de partid la alegerile parlamentare, fiind timpul ca.

Swoboda: Rezultatul alegerilor este o mare realizare pentru USL. ...

Liderul grupului socialist din Parlamentul European, Hannes Swoboda, considera ca UE, Comisia Europeana si toti prietenii lui Traian Basescu din Europa trebuie sa-i spuna ce are de facut, adica sa-l desemneze prim-ministru pe Victor Ponta, se arata intr-un interviu al liderului european, acordat RFI. ro Swoboda crede ca USL trebuie sa aduca pacea si stabilitatea in tara, iar presedintele sa respecte decizia luata de populatie prin vot. Acesta este singurul mod de a aduce pacea si stabilitatea .

Senatorul Mihail Hardau: Toti liderii PDL ar fi trebuit sa demisioneze, rezultatul alegerilor este catastrofal

Senatorul PDL Mihail Hardau a declarat, joi, ca toti liderii partidului ar trebui sa demisioneze dupa rezultatele dezastruoase inregistrate la alegerile parlamentare de duminica, informeaza Mediafax. Acesta.

Rezultatele alegerilor parlamentare au fost publicate in Monitorul Oficial

Rezultatele oficiale ale alegerilor parlamentare de pe 9 decembrie au fost publicate, vineri, in Monitorul Oficial M. ), existand astfel posibilitatea ca presedintele Traian Basescu sa convoace noul Parlament pe.

Basescu: Imediat ce se publica rezultatul alegerilor in MO, convoc Parlamentul. ...

Presedintele Basescu a declarat, vineri, ca imediat ce va fi publicat in Monitorul Oficial rezultatul alegerilor va convoca noul Parlament, informeaza Mediafax. El a precizat ca trebuie sa tina cont de faptul ca actualul Legislativ isi incheie mandatul in 19 decembrie si ca urmeaza sa decida daca va face convocarea pentru 19, la ora 13. Imediat ce se publica rezultatul alegerilor in Monitorul Oficial convoc Parlamentul, iar convocarea trebuie sa tina seama de un element esential: nu pot .

Toyota Prius Plug-in Hybrid este oficial in Romania

Principalele atu-uri ale noului venit, in gama extinsa a hibridelor Toyota, este autonomia extinsa la 25 de kilometri in modul electric EV) si costurile scazute de utilizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )