Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rezultatul testelor de stres: 25 de banci din Europa nu au capacitatea de a face fata unei noi crize. Care sunt bancile picate cu operatiuni in Romania

Adevărul Adevărul,
Rezultatul testelor de stres: 25 de banci din Europa nu au capacitatea de a face fata unei noi crize. Care sunt bancile picate cu operatiuni in Romania

Un numar de 25 de banci din Europa nu au trecut examenele destinate masurarii capacitatii lor de a face fata unei noi crize economice, avand un deficit de capital cumulat de 25 de miliarde de euro, a anuntat Banca Central Europeana BCE), informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Rezultatul testelor de stres: 25 de banci din Europa nu au capacitatea de a face fata unei noi crize economice

Un numar de 25 de banci din Europa nu au trecut examenele destinate masurarii capacitatii lor de a face fata unei noi crize economice, avand un deficit de capital cumulat de 25 de miliarde de euro, a anuntat Banca Central Europeana BCE), informeaza Reuters.

Banca Centrala Europeana: 25 de banci din zona euro au picat testele de stres europene

Banca Centrala Europeana a anuntat ca 25 de banci din zona euro din 130 au picat un test de stres fara precedent in acest sector, evaluand nevoia lor de capital la circa 25 de miliarde euro, transmite AFP.

Bloomberg: 25 de banci din zona euro nu au trecut testele Bancii Centrale Europene

Actiunile bancilor din zona euro erau vineri in scadere, traderii citand un articol publicat de Bloomberg, potrivit caruia 25 de banci din zona euro nu au trecut testele de stres derulate de Banca Centrala.

Surse Bloomberg: 25 de banci din cele 130 verificate de BCE nu vor trece testul de stres. 10 vor avea nevoie de capital suplimentar

Un numar de 25 de banci nu au trecut testele de stres efectuate de Banca Centrala Europeana BCE), potrivit unui proiect de comunicat al institutiei referitor la rezultatele finale ale evaluarilor care vor fi anuntate duminica, obtinut de Bloomberg.

Perchezitii in Bucuresti, intr-un dosar de inselaciune si fals. Trei banci din Bucuresti au depus plangeri la Politie

Cinci persoane din Bucuresti au fost saltate de politisti, joi dimineata, in urma unor perchezitii domiciliare intr-un dosar privind comiterea infractiunilor de inselaciune, tentativa la inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Steaua - Rio Ave, echipa cu cel mai bun atac din Europa League trebuie sa castige (LIVE 20:00)

Steaua intalneste joi seara, de la ora 20:00, echipa Rio Ave Portugalia) in cel de-al treilea meci din Grupa J a Ligii Europa. Este un meci pe care echipa romana nu are voie decat sa il castige pentru a ramane cu sanse de calificare.

VIDEO De ce platesc romanii carburanti la fel de scumpi, desi pretul petrolului a scazut cu 20%. Harta ieftinirilor din Europa

Din august, pretul petrolului a scazut cu 20 la suta, dar in Romania benzina nu s-a ieftinit nici macar cu 2 la suta, desi in alte tari europene s-a intamplat asta.

Un Halloween de care nu ti-e frica: evadare inspaimantator de magica in parcurile de distractii din Europa

Pe 31 octombrie, noaptea va fi luminata din toate colturile globului de dovleci sculptati. Este momentul in care cuvantul horror va fi pronuntat mai des decat in restul anului, insa Halloween-ul nu este inspaimantator chiar peste tot in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )