Libnet.ro
UNICEF

09:30

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP

România Liberă România Liberă,
Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, in prezent presedinte al Partidului Miscarea Populara, a anuntat, vineri seara, ca Robert Turcescu este candidatul acestei formatiuni pentru functia de primar general al Bucurestiului. continuă pe România Liberă

Surse: Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea Partidului Miscarea Populara, au precizat vineri pentru AGERPRES surse din PMP. Anuntul va fi facut intr-o conferinta de presa, programata pentru ora 18,00 si sustinuta de presedintele PMP, Traian Basescu. La intalnirea cu presa va fi prezent si Robert Turcescu. Vineri seara, conducerea PMP s-a reunit pentru a valida candidatura lui Turcescu la Primaria Capitalei.

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa ce Turcescu si-a anuntat candidatura la Primarie: E un acolit de-al lui Basescu

Cristian Tudor Popescu a precizat ca candidatura lui Robert Turcescu la Primaria Capitalei din partea PMP este una tehnic corecta, deoarece jurnalistul a fost ani de zile un a.

La PNL raspunde un robot telefonic, care anunta candidatul la Primaria Capitalei din 10 in 10 secunde. Cele mai tari glume TNR pe seama liberalilor (VIDEO)

Partidul National Liberal a ajuns de rasul internautilor. Dupa schimbarea a trei candidati pentru Primaria Capitalei, retelele sociale s-au umplut de bancuri si filmulete ironice cu liberali. Printre.

Catalin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Catalin Predoiu intra in cursa pentru Primaria Capitalei din partea PNL, iar acum trebuie sa treaca de votul Biroului Politic al partidului, insa e putin probabil ca liberalii sa isi.

Crin Antonescu: Domnul Tariceanu va candida la Primaria Capitalei daca PSD-ul ii va da voie sa candideze, daca nu, nu (VIDEO)

Fostul lider al PNL Crin Antonescu sustine ca seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va candida la Primaria Capitalei daca ii va da voie PSD, informeaza Mediafax. Domnul Tariceanu va candida.

UPDATE. PNL a validat candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei si ar putea face tandem cu Ciprian Ciucu

Conducerea PNL Bucuresti a validat joi, in unanimitate, candidatura lui Catalin Predoiu la Primaria Capitalei, scrie Agerpres. imi face placere sa va spun ca sunt onorat sa fi primit in unanimitate votul colegilor din Biroul Politic al municipiului Bucuresti pentru candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Peste aproximativ o jumatate de ora vom intra in sedinta comisiei de organizare a unificarii PNL exact cu aceeasi propunere si speram, suntem convinsi, de altfel, ca peste inca o ora de la momentul sedintei comisiei vom obtine votul de incredere pentru Primaria Generala din partea Biroului National, a declarat Catalin Predoiu, la finalul reuniunii.

De ce a renuntat Traian Basescu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri ca a renuntat la candidatura la Primaria Capitalei din cauza dosarului in care este suspectat de spalare de bani. Daca nu.

Monica Macovei nu-l mai sustine pe Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei din cauza negocierilor cu PNL. Surse: Ciucu a batut palma cu Predoiu

M10 Bucuresti, partidul condus de Monica Macovei, nu-l mai sustine pe Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL, se arata intr-un comunicat remis azi de M10. Potrivit unor surse politice, Ciprian Ciucu s-a inteles cu Catalin Predoiu sa intre in PNL, chiar daca liberalii nu-l vor desemna candidat la Primaria Capitalei.

Robert Turcescu este sustinut de PMP in cursa pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Robert Turcescu este candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei. Anuntul a fost facut chiar de catre Traian Basescu, presedintele formatiunii politice. Acesta a sustinut ca ar fi vrut sa.

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Bucuresti - oficial

Robert Turcescu este candidatul PMP la Primaria Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Informatia a fost confirmata ulterior intr-o conferinta de presa de Traian Basescu, care a anuntat candidatura fostului ziarist.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5057 seconds )