Libnet.ro
UNICEF

09:30

Catalin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Catalin Predoiu intra in cursa pentru Primaria Capitalei din partea PNL, iar acum trebuie sa treaca de votul Biroului Politic al partidului, insa e putin probabil ca liberalii sa isi. continuă pe Antena3

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Catalin Predoiu este al patrulea candidat lansat de PNL in cursa pentru Primaria Capitalei

Liderul PNL Bucuresti Catalin Predoiu a declarat ca a decis sa isi asume candidatura pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Marian Munteanu, scrie Mediafax .

Al patrulea candidat PNL, probleme la DNA intr-un dosar disjuns din gala Bute. Elena Udrea: Daca era ceva ilegal, a semnat domnul Predoiu (FOTO, VIDEO)

Proaspat desemnat cel de-al patrulea candidat al PNL la primaria Capitalei, liberalul Catalin Predoiu are toate sansele sa fie si el retras inainte de termen de DNA, dupa modelul Ludovic.

Pe cartea de vizita a lui Predoiu scria ex prim-ministru, ex ministru de externe, ex ministrul justitiei. Cristian Sima, dezvaluiri despre noul candidat PNL la Primaria Capitalei

Pretutindeni, dar mai ales pe meleagurile dambovitene, politica s-a facut la cafenele, restaurante, case conspirative, in general departe de ochii maselor. in contextul desemnarii lui Catalin.

Candidatura lui Predoiu pentru Primaria Capitalei, validata in totalitate de Conducerea PNL Bucuresti

Candidatura lui Catalin Predoiu in cursa pentru Primaria Capitalei a fost validata in totalitate de catre Conducerea PNL Bucuresti, aceasta urmand sa mai treaca prin doua foruri: Comisia de.

Ciprian Ciucu vrea alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei: Sa avem alegeri intre mine si Nicusor Dan

Candidatul M10 pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat ca ar trebui sa existe alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei si ca PNL, USB si M10 ar.

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din PNL. Vezi in articol fimul serii de marti pe aceasta tema.

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6: Ma bazez in proportie de 70% pe prezenta in strada. Nu cred ca este oportuna venirea lui Munteanu la astfel de actiuni

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6, se delimiteaza de Marian Munteanu, nominalizarea aceluiasi partid pentru Primaria Generala, informeaza Mediafax. Campania mea este.

Culisele rocadei Marian Munteanu - Catalin Predoiu.Filmul zilei in care PNL si-a gasit al patrulea candidat la Capitala

Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, a fost scos la lumina de partid, ca solutie de sacrificiu pentru Primaria Capitalei. Marian Munteanu a fost fortat sa se retraga, pe motiv ca trecutul sau tumultuos eclipseaza orice program electoral.

Catalin Predoiu este noul candidat PNL pentru Primaria Bucuresti: imi asum candidatura!

Partidul National Liberal a anuntat, miercuri seara, dupa ce Marian Munteanu si-a retras candidatura pentru Primaria Generala, ca il propune candidat pe Catalin Predoiu. Predoiu este al patrulea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )