Libnet.ro
UNICEF

11:00

Al patrulea candidat PNL, probleme la DNA intr-un dosar disjuns din gala Bute. Elena Udrea: Daca era ceva ilegal, a semnat domnul Predoiu (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Al patrulea candidat PNL, probleme la DNA intr-un dosar disjuns din gala Bute. Elena Udrea: Daca era ceva ilegal, a semnat domnul Predoiu (FOTO, VIDEO)

Proaspat desemnat cel de-al patrulea candidat al PNL la primaria Capitalei, liberalul Catalin Predoiu are toate sansele sa fie si el retras inainte de termen de DNA, dupa modelul Ludovic. continuă pe B1

Giurgiu: Directorul Agentiei de Inspectie Sociala, retinut de DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

Laurentiu Costel Ionescu, director al Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Giurgiu, a fost retinut de DNA intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Acesta este urmarit penal pentru.

Catalin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Catalin Predoiu intra in cursa pentru Primaria Capitalei din partea PNL, iar acum trebuie sa treaca de votul Biroului Politic al partidului, insa e putin probabil ca liberalii sa isi.

Perchezitii DNA la CJ Sibiu intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie

Procurorii DNA efectueaza, miercuri, perchezitii la Consiliul Judetean Sibiu intr-un dosar privind posibile fapte de coruptie in legatura cu achizitii publice la preturi supraevaluate, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Perchezitii DNA la CJ Sibiu si la patru firme, intr-un dosar de coruptie. Presedintele interimar al institutiei sustine ca nu este vizat de actiunea procurorilor

Procurorii anticoruptie efectueaza, miercuri, cinci perchezitii in judetul Sibiu, intr-un dosar de coruptie, comise in perioada 2014 - 2015.

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, audiat ca martor la DIICOT intr-un dosar privind infractiuni informatice

Prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, a precizat pentru AGERPRES ca a fost audiat ca martor la DIICOT intr-un dosar in care sunt cercetate infractiuni informatice, mentionand ca le va acorda anchetatorilor tot sprijinul pentru aflarea adevarului. intrebat daca a fost spionat de angajati ai Black Cube, prefectul a raspuns: Nu pot sa confirm sau infirm. Pot sa va spun ca am fost citat si audiat in cursul zilei de vineri 15 aprilie - n. r. ) la DIICOT, structura centrala, intr-o cauza privind infractiuni informatice . Ancheta nu este secreta, dar nici publica, a declarat Petrovan.

Perchezitii DIICOT la Nelu Iordache, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani

Procurorii DIICOT efectueaza joi 37 perchezitii in Capitala si municipiul Pitesti, precum si in judetele Ilfov, Galati, Calarasi si Giurgiu, intr-un dosar in care 34 de persoane sunt suspectate de savarsirea infractiunilor de constituire de grup infractional organizat, spalare de bani, inselaciune si evaziune fiscala, transmite Agerpres.

Opt perchezitii in Buzau si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 1.5 milioane de lei

Peste 20 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judeteana IPJ) Buzau efectueaza, miercuri, opt perchezitii domiciliare in judetele Buzau si Prahova, intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 1. 5 milioane de lei.

Traian Basescu este cercetat intr-un dosar pentru spalare de bani

Traian Basescu, fostul presedinte, este cercetat intr-un dosar penal, instrumentat de Parchetul General. Acesta este acuzat pentru spalare de bani, in legatura cu preluarea unui teren din zona Baneasa, au declarat surse judiciare, potrivit MEDIAFAX.

Perchezitii in trei judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si splalare de bani. Prejudiciul este de 8.6 milioane de lei

Politistii din Bucuresti efectueaza, miercuri, 18 perchezitii domiciliare in Capitala si in judetele Brasov si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul este de aproximativ 8. 6 milioane de lei.

Perchezitii de amploare in Buzau si alte cinci judete, intr-un dosar de evaziune in domeniul constructiilor

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti efectueaza in aceasta dimineata 18 perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Constanta, Valcea, Buzau, Brasov si Braila. Totodata ei au 8 mandate de aducere, intr-un dosar privind evaziunea fiscala si spalarea banilor, in domeniul constructiilor si comertului cu materiale de constructii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )