Libnet.ro
UNICEF

20:30

Roman din Alba Iulia celebru in lume: Iosiv Ivanovici, parintele valsului Valurile Dunarii

Adevărul Adevărul,
Roman din Alba Iulia celebru in lume: Iosiv Ivanovici, parintele valsului Valurile Dunarii

Valsul l-a facut celebru pe Iosiv Ivanovici in intreaga lume. Pana si Eduard Strauss l-a introdus in repertoriul Orchestrei Curtii de la Viena. in plus, a imbogatit repertoriul Romaniei cu peste 350 de piese muzicale valoroase. continuă pe Adevărul

Roman din Alba Iulia celebru in lume: Iosiv Ivanovici, parintele valsului Valurile dunarii

Valsul l-a facut celebru pe Iosiv Ivanovici in intreaga lume. Pana si Eduard Strauss l-a introdus in repertoriul Orchestrei Curtii de la Viena. in plus, a imbogatit repertoriul Romaniei cu peste 350 de piese muzicale valoroase.

CSU Alba Iulia: 21 de victorii, locul 2 in Campionatul national de baschet feminin

Sportivele din Alba Iulia au invins in ultima partida, jucata in deplasare, echipa CSBT Alexandria. Victoria este sinonima cu consolidarea pozitiei secunde in Campionatul national de baschet feminin.

Doi barbati din Alba, trimisi in judecata pentru coruptie sexuala. Victimele sunt minori de la un centru de plasament

Doi barbati din Alba Iulia au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunii de pornografie infantila. Barbu Jeleru si Florin Moldovan si-au ales victimele din randul unor minori de la un centru de plasament.

Alba Iulia: Seminar de informare pentru 12 beneficiari privati

Agentia pentru Dezvoltare Regionala ADR) Centru din Alba Iulia a organizat astazi un seminar de informare pentru reprezentantii a 12 beneficiari privati care au contractat fonduri nerambursabile de peste 46 milioane lei, pentru investitii in Regiunea Centru, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Sentinta definitiva la Curtea de Apel Alba Iulia intr-un dosar de contrabanda cu tigari: cinci condamnari cu suspendare

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat in 7 martie 2014 sentinta definitiva intr-un dosar de contrabanda cu tigari in care au fost judecati opt inculpati din Alba, Arad si Timis. Cinci au primit inchisoare cu suspendare, iar trei au fost sanctionati cu amenda administrativa.

STP Alba Iulia, reconfirmata drept cel mai bun transportator public de calatori din Romania in 2014

Societatea de Transport Public Alba Iulia a primit premiul de cel mai bun transportator public de calatori din Romania 2014 cu prilejul galei anuale a revistei TIR Magazin, revista transportatorilor. Este pentru a doua oara cand STP Alba Iulia obtine acest premiu, dupa ce anul trecut a devansat pentru prima data cele mai mari companii de transport public din Romania, inscrise in aceasta competitie.

Consilier local din Alba retinut pentru trafic de minori si proxenetism

Consilierul local din orasul Aiud, judetul Alba, a fost retinut pentru acuzatia de trafic de minori si proxenetism. Procurorii DIICOT vor sesiza Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventiva.

Politic Show: Europarlamentare: doar un roman din trei va merge sigur la vot; Parlamentul, refugiu pentru corupti; Elena Basescu: Premierul isi constuieste o armata de mercenari corupti cu care sa atace alegerile din acest an

Ce se va alege de promisiunile lui Ponta din 2012?Premierul Victor Ponta si-a angajat, ieri, raspunderea in Parlament pe un program politic, care nuanteaza. Ponta muta cu Tariceanu impotriva lui Antonescu. La asumarea raspunderii in fata Parlamentului, premierul a laudat guvernarea Tariceanu. Totul face parte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2143 seconds )