Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani a fost retinut in fata unei moschei din Franta

B1 B1,
Un roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani a fost retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Barbatul de 34 de ani avea asupra. continuă pe B1

Franta: Un roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani, retinut in fata unei moschei din Toulouse

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse, avand asupra sa un cutit, anuntai postul France3 citand surse din cadrul politie, potrivit Mediafax.

Roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani, retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Barbatul de 34 de ani avea asupra.

Un roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani, retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigrant roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut, vineri, in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Autoritatile franceze au gasit asupra acestuia un cutit cu lama de 20 de centimetri.

Un roman inarmat cu un cutit, care amenintase musulmani, retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigrant roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut, vineri, in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Autoritatile franceze au gasit asupra acestuia un cutit cu lama de 20 de centimetri.

Un roman care amenintase musulmani cu un cutit, retinut in apropierea unei moschei la Toulouse

Un barbat de cetatenie romana, care a proferat amenintari cu moartea impotriva musulmanilor, a fost retinut vineri in apropiere de Marea Moschee din orasul francez Toulouse, el avand ascuns un cutit intr-o maneca a hainei, potrivit unei surse din cadrul politiei, relateaza Francetvinfo. fr.

FRANTA: Roman inarmat, retinut in fata unei moschei pentru ca ameninta cu moartea musulmani

Un roman, in varsta de 34 de aniinarmat cu un cutit, care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse, au anuntat surse din cadrul politiei citate de postul France 3.

Un pompier din Buzau, angajat la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, a fost retinut pentru omor

Plutonierul major Constantin Bran, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, a fost retinut, fiind acuzat ca, in iulie anul trecut, a omorat o persoana care furase un tractor al familiei acestuia, din orasul Pogoanele, judetul Buzau.

15.000 euro SPAGA, ca sa lucrezi la Cadastru. Un sef din institutie a fost retinut

Seful Biroului de Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut, vineri, de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, pentru a.

Autorul luarii de ostatici din apropiere de Paris a fost retinut de politie

Autorul luarii de ostatici de vineri de la oficiul postal din Colombes, in apropiere de Paris, a fost retinut de fortele de ordine, iar ostaticii au fost eliberati, relateaza Le Parisien , in editia electronica.

Batausul din fata scolii a fost retinut. Un adolescent a jefuit un elev din Huendoara

Politistii au retinut un tanar de 15 ani, dupa ce acesta a talharit un elev. Autorul infractiunii a mai comis alte trei talharii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )