Libnet.ro
UNICEF

10:00

Autorul luarii de ostatici din apropiere de Paris a fost retinut de politie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autorul luarii de ostatici din apropiere de Paris a fost retinut de politie

Autorul luarii de ostatici de vineri de la oficiul postal din Colombes, in apropiere de Paris, a fost retinut de fortele de ordine, iar ostaticii au fost eliberati, relateaza Le Parisien , in editia electronica. continuă pe Wall-Street Ro

15.000 euro SPAGA, ca sa lucrezi la Cadastru. Un sef din institutie a fost retinut

Seful Biroului de Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut, vineri, de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, pentru a.

Luare de ostatici intr-un oficiu postal din apropiere de Paris

O luare de ostatici era in desfasurare vineri intr-un oficiu postal din Colombes, in apropiere de Paris, au anuntat surse din politie, citate de AFP.

Batausul din fata scolii a fost retinut. Un adolescent a jefuit un elev din Huendoara

Politistii au retinut un tanar de 15 ani, dupa ce acesta a talharit un elev. Autorul infractiunii a mai comis alte trei talharii.

Un roman inarmat cu un cutit care amenintase musulmani a fost retinut in fata unei moschei din Franta

Un imigran roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse. Barbatul de 34 de ani avea asupra.

FRANTA: Luarea de ostatici din suburbiile Parisului s-a incheiat

France Info a anuntat ca luarea de ostatici din suburbiile Parisului s-a incheiat. Barbatul din oficiul postal s-a predat politiei. Nimeni nu a fost ranit.

Un pompier din Buzau, angajat la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, a fost retinut pentru omor

Plutonierul major Constantin Bran, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, a fost retinut, fiind acuzat ca, in iulie anul trecut, a omorat o persoana care furase un tractor al familiei acestuia, din orasul Pogoanele, judetul Buzau.

Seful de la Resurse Umane din Oficiul Cadastru Bucuresti, retinut pentru ca a luat mita 5000 euro

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, din care a primit 5. 000 de euro, pentru a ajuta o persoana sa.

Tanarul musulman, care a salvat mai multi ostatici din magazinul evreiesc din Paris, va primi cetatenie franceza

Angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris, care a salvat vietile mai multor ostatici, va primi cetatenie franceza, informeaza presa de la Paris, citata de The Independent. Lassana Bathily,.

Tanarul musulman care a salvat mai multi ostatici din magazinul evreiesc din Paris va primi cetatenie franceza

Angajatul musulman al supermarketului cu alimente cuser din Paris care a salvat vietile mai multor ostatici va primi cetatenie franceza, informeaza presa de la Paris, citata de The Independent. Lassana Bathily,.

DNA: Functionar din Primaria Sectorului 2, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au retinut-o, in aceasta noapte, pentru 24 de ore, pe Daniela Nastase, sef Serviciu resurse umane la Primaria Sectorului 2 din Capitala, acuzata de trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa in flagrant, ieri, primind 11. 000 euro, ca sa intervina pentru rezolvarea unor solicitari privind apartamente ale Agentiei Nationale de Locuinte ANL).

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )