Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania are 7 miliarde euro fonduri europene pentru Strategia de Dezvoltare Rurala 2014-2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania are 7 miliarde euro fonduri europene pentru Strategia de Dezvoltare Rurala 2014-2020

Tara noastra urmeaza sa aiba la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri europene pentru Strategia Nationala de Dezvoltare Rurala, in cadrul exercitiului financiar 2014-2020, potrivit directorului adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), Nicolae Popa. continuă pe Ziarul Bursa

APDRP: Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri europene, pentru dezvoltare rurala

Director adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), Nicolae Popa, spune ca in viitorul exercitiu financiar 2014-2020 Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri.

Vesti bune: Romania are 7,1 miliarde euro de la UE pentru dezvoltare rurala pana in 2020

Romania are la dispozitie 7,1 miliarde de euro fonduri europene pentru Strategia Nationala de Dezvoltare Rurala intre 2014-2020, a declarat Nicolae Popa, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), conform.

Fondul Monetar International deblocheaza o noua transa de ajutor in valoare de 1,7 miliarde euro pentru Grecia

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, vineri, ca va debloca o noua transa din ajutorul acordat Greciei in cadrul planului de salvare a tarii, in valoare de 1,7 miliarde euro, informeaza AFP.

FMI plateste 1,7 miliarde euro Greciei

Fondul Monetar International FMI) a acceptat sa plateasca 1,7 miliarde euro Greciei, in cadrul acordului de salvare a tarii, dupa ce guvernul de la Atena a adoptat o serie de masuri solicitate, intre care decizia sa reduca numarul posturilor din sectorul public cu 15. 000 de persoane anul viitor.

Parc redeschis dupa ce a fost reabilitat cu fonduri europene.

Parcul Cetate din Deva a fost deschis sambata, de Ziua Copilului, dupa mai bine de un an in care zona a fost inchisa publicului pentru lucrari de reabilitare cu finantare europeana. Valoarea totala a lucrarilor se ridica la 5,47 milioane lei, din care 4,23 milioane lei reprezinta finantarea nerambursabila, iar diferenta este contributia locala, a declarat primarul municipiului Deva, Petru Marginean, citat de Agerpres. Potrivit aceleiasi surse, copacii seculari au fost pastrati, iar .

APDRP a lansat un sistem on-line de consiliere privind accesarea de fonduri europene

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP) a lansat un sistem interactiv de consiliere on-line a potentialilor beneficiari si a beneficiarilor privind accesarea si derularea fondurilor europene acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007 - 2013, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Bancherii vor sa se implice in procesul de autorizare al proiectelor cu fonduri europene

Bancile vor sa se implice in procesul de autorizare al accesarii fondurilor europene si au propus un cadru legislativ, Asociatia Romana a Bancilor ARB) avand un proiect initiat de cativa ani, care se discuta cu specialisti din Ministerul Finantelor si din Banca Nationala a Romaniei, a declarat presedintele ARB, Radu Ghetea.

Peste 7 miliarde euro pentru dezvoltare rurala.

Directorul General Adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Nicolae Popa, a prezentat ieri, la Constanta, la sediul PNL, Programul National de Dezvoltare Rurala pentru perioada 2014 - 2020. Acesta a precizat ca pentru sustinerea investitiilor in perioada 2014 - 2020 suma discutata este de aproximativ 7,1 miliarde de euro, la care se adauga 1,4 miliarde de euro contributia Romaniei. In ceea ce priveste platile directe pe suprafata prin APIA, suma alocata se ridica la .

Romania pierde 180 milioane euro: Grupul german E.ON vrea sa se retraga din proiectele de investitii in energia verde

Scandalul certificatelor verzi afecteaza direct investitiile in Romania. Daca schema de sprijin pentru domeniul energiei verzi se modifica, sigur stopam proiectele, este declaratia lui Frank Hajdinjak,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )