Libnet.ro
UNICEF

22:30

Peste 7 miliarde euro pentru dezvoltare rurala.

România Liberă România Liberă,
Peste 7 miliarde euro pentru dezvoltare rurala.

Directorul General Adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Nicolae Popa, a prezentat ieri, la Constanta, la sediul PNL, Programul National de Dezvoltare Rurala pentru perioada 2014 - 2020. Acesta a precizat ca pentru sustinerea investitiilor in perioada 2014 - 2020 suma discutata este de aproximativ 7,1 miliarde de euro, la care se adauga 1,4 miliarde de euro contributia Romaniei. In ceea ce priveste platile directe pe suprafata prin APIA, suma alocata se ridica la . continuă pe România Liberă

Vesti bune: Romania are 7,1 miliarde euro de la UE pentru dezvoltare rurala pana in 2020

Romania are la dispozitie 7,1 miliarde de euro fonduri europene pentru Strategia Nationala de Dezvoltare Rurala intre 2014-2020, a declarat Nicolae Popa, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), conform.

APDRP: Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri europene, pentru dezvoltare rurala

Director adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), Nicolae Popa, spune ca in viitorul exercitiu financiar 2014-2020 Romania are la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri.

Fondul Monetar International deblocheaza o noua transa de ajutor in valoare de 1,7 miliarde euro pentru Grecia

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, vineri, ca va debloca o noua transa din ajutorul acordat Greciei in cadrul planului de salvare a tarii, in valoare de 1,7 miliarde euro, informeaza AFP.

Ciprul a blocat active de peste 5 miliarde de euro ale unor fosti directori ai Laiki Bank

Justitia cipriota a decis vineri blocarea unor active de peste 5 miliarde de euro ale unor trei fosti directori ai Laiki Bank, a doua mare banca din Cipru, in prezent aflata in lichidare, a anuntat banca centrala de la Nicosia, transmite AFP, citat de Mediafax. Administratorul special al Laiki Bank, Andri Antoniades, a obtinut autorizatie pentru luarea acestor masuri impotriva lui Andreas Vgenopoulos, Efthimios Bouloutas, Kyriakos Magiras, precum si a grupului elen Marfin Investment Group Holdings. Masurile, decise de un tribunal din Nicosia, au intrat deja in vigoare.

Eugen Nicolaescu: E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar. Unde i-om gasi, nu stiu

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca un calcul facut de minister arata ca e nevoie de investitii de patru miliarde de euro in infrastructura sistemului sanitar pentru ca aceasta sa ajunga la un nivel de standard minimal, nu de lux, adaugand ca nu stie de unde ar putea fi alocati acesti bani.

VIDEO Nicolaescu: E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar. Unde i-om gasi, nu stiu

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, spune ca un calcul facut de minister arata ca e nevoie de investitii de patru miliarde de euro in infrastructura sistemului sanitar pentru ca aceasta sa ajunga la un nivel de standard minimal, nu de lux, adaugand ca nu stie de unde ar putea fi alocati acesti bani.

Romania are 7 miliarde euro fonduri europene pentru Strategia de Dezvoltare Rurala 2014-2020

Tara noastra urmeaza sa aiba la dispozitie peste 7 miliarde de euro fonduri europene pentru Strategia Nationala de Dezvoltare Rurala, in cadrul exercitiului financiar 2014-2020, potrivit directorului adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), Nicolae Popa.

Ciprul a blocat active de peste 5 miliarde de euro ale unor fosti manageri Laiki Bank

Justitia cipriota a decis blocarea unor active de peste 5 miliarde de euro ale unor trei fosti directori ai Laiki Bank, a doua mare banca din Cipru, in prezent aflata in lichidare, a anuntat banca centrala de la Nicosia, transmite AFP, citat de.

Cipru: Active de peste cinci miliarde de euro ale unor fosti directori ai Laiki Bank, blocate

Justitia cipriota a decis, ieri, blocarea unor active de peste cinci miliarde de euro ale unor trei fosti directori ai Laiki Bank, a doua mare banca din Cipru, in prezent aflata in lichidare, a anuntat banca centrala de la Nicosia, conform surselor de presa.

Cipru: Active de peste 5 miliarde de euro ale unor fosti directori ai Laiki Bank au fost blocate

Justitia din Cipru a decis vineri blocarea unor active de peste 5 miliarde de euro ale unor trei fosti directori ai Laiki Bank, a doua mare banca a tarii, in prezent aflata in lichidare. Administratorul special.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )