Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania are doua jucatoare in sferturi, la turneul din Australia: Simona Halep si Irina Begu

România Liberă România Liberă,
Romania are doua jucatoare in sferturi, la turneul din Australia: Simona Halep si Irina Begu

Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de fina. continuă pe România Liberă

Simona Halep, reactie incredibila dupa victoria din Australia. Ce s-a intamplat azi

Ce reactie a avut Simona Halep dupa victoria din Australia. Aceasta a dat o declaratie dupa meciul castigat impotriva Anastasiei Potapova, din turul doi al turneului Gippsland Trophy, de la Melbourne, Australia. Simona Halep, reactie incredibila dupa victoria din Australia Jucatoarea romanca de tenis a spus ca se astepta sa aiba un meci dificil, insa .

P Deloitte Technology Romania are grija de confortul angajatilor sai. Acestia continua sa lucreze de oriunde, in cadrul Centrului European de Servicii Regionale (Deloitte ERDC)

Deloitte Technology Romania, centrul de expertiza tehnica aflat in ascensiune rapida si cu planuri sa isi dubleze numarul de angajati in urmatoarea perioada, are in prezent peste 750 de consultanti IT care au inceput sa lucreze de oriunde de la inceputul lunii martie 2020. Schimbarea a avut loc pe fondul raspandirii problemelor de sanatate referitoare la pandemia C-19.

Trei scenarii privind raspandirea tulpinii britanice in Romania, in urmatoarele doua luni. Analiza graphs.ro

Din toamna anului trecut a inceput sa se raspandeasca in sud-estul Angliei o noua tulpina SARS-COV2 care s-a dovedit a fi mai contagioasa decat vechile tulpini tulpina UK, denumita si B. 7, cu diferite mutatii in proteina Spike). Riscul pe care il aduce aceasta noua tulpina il reprezinta o raspandire rapida, exponentiala, cu o transmisibilitate mai ridicata cu 20%-70% fata de vechile tulpini. Din fericire, anticorpii neutralizanti ai pacientilor cu vechile tulpini, precum si a persoanelor deja vaccinate cu vaccinurile actuale, isi mentin eficacitatea impotriva ei, se arata intr-o analiza graphs. ro.

Trump, abandonat de cinci avocati cu mai putin de doua saptamani inaintea procesului din Senat

Cinci dintre avocatii fostului presedinte american Donald Trump, pus sub acuzare pentru incitarea la asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie, au parasit echipa care se va ocupa de apararea acestuia in procesul din Senat, relateaza CNN citand surse. Potrivit surselor avocatii nu au fost de acord cu strategia de aparare dorita de fostul lider de la Casa Alba, pus sub acuzare de catre Congres cu cateva zile inainte de incheierea mandatului sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )