Libnet.ro
UNICEF

05:15

Simona Halep, reactie incredibila dupa victoria din Australia. Ce s-a intamplat azi

Playtech Playtech,
Simona Halep, reactie incredibila dupa victoria din Australia. Ce s-a intamplat azi

Ce reactie a avut Simona Halep dupa victoria din Australia. Aceasta a dat o declaratie dupa meciul castigat impotriva Anastasiei Potapova, din turul doi al turneului Gippsland Trophy, de la Melbourne, Australia. Simona Halep, reactie incredibila dupa victoria din Australia Jucatoarea romanca de tenis a spus ca se astepta sa aiba un meci dificil, insa . continuă pe Playtech

Cum a jucat Simona Halep in primul meci oficial din 2021. Romanca i-a lasat fara cuvinte pe toti

Simona Halep a reusit un meci bun in fata rivalei din Rusia, Anastasia Potapova, in turul al doilea de la Gippsland Trophy, primul turneu din anul 2021. Imagini cu victoria convingatoare a romancei. Primul meci oficial din 2021 a fost un succes pentru Simona Halep. Romanca a invins in turul al doilea de la Gippsland .

Simona Halep, la prima victorie oficiala din 2021. Ce a spus dupa meciul cu Anastasia Potapova (VIDEO)

Simona Halep29 de ani, locul 2 WTA)a bifat luni, 1 februarie, prima victorie oficiala din 2021. Romanca a castigat in fata Anastasiei Potapova 19 ani, 115 WTA) in doua seturi, 6-4,.

FOTO Simona Halep, prima fotografie dupa incheierea carantinei - Compania selecta in care a fost surprinsa

Carantina de 14 zile de la Adelaide s-a incheiat pentru Simona Halep, iar numarul doi mondial a tinut sa marcheze momentul si printr-o fotografie pe contul personal de Instagram.

VIDEO FOTO Simona Halep, invingatoare la primul meci din 2021

Adelaide a gazduit, vineri, un duel intre primele doua jucatoare ale lumii din circuitul WTA. Cu toate ca a avut un caracter demonstrativ, meciul ne-a ajutat sa ne facem o idee asupra nivelului la care se afla Simona Halep si Ashleigh Barty cu putin timp inainte de startul Australian Open. Confruntarea a fost castigata de sportiva noastra: a facut ajustarile tactice necesare dupa un prim set in care a fost dominata de adversara 3-6, 6-1, 10-8).

DigiSport: Oare s-o spun?. Simona Halep a impartit arena in doua! Momentul pentru care a fost ovationata si huiduita simultan

Simona Halep a disputat primul meci din 2021, la Adelaide, in cadrul unui turneu demonstrativ, pe care a si reusit sa-l castige, in fata liderului mondial Ashleigh Barty, scor 3-6, 6-1, 10-8.

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi. Nici nu a avut timp sa se bucure

Iubita jucatoare de tenis Simona Halep a castigat astazi primul meci din acest an. Romanca a jucat impotriva australiancei Ashleigh Barty. Desi a inceput mai greu, ulterior Simona a evoluat mai bine si a obtinut victoria. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi Simona Halep a castigat meciul cu australianca Ashleigh Barty.

Ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate

S-a aflat ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate sportiva romanca, cititi in articolul de mai jos. Vesi bune despre Simona Halep. Ce se intampla cu sportiva noastra in Australia Simona Halep a iesit din carantina in care a fost pusa de la intrarea ei in .

Asa am trait Simona Halep Ashleigh Barty in demonstrativul de la Adelaide

Dupa doua saptamani de carantina in Australia pentru Simona Halep a venit si ora primului meci din 2021, fie el si unul demonstrativ impotriva liderei mondiale Ashleigh Barty.

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa victoria cu Potapova

Simona Halep a facut pasul spre optimile turneului Gippsland Trophy, numarul doi mondial trecand de Anastacia Potapova 101 WTA),scor 6-4, 6-4. La finalul partidei de luni, Simona a precizat ce a multumit-o dupa succesul de luni.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Melbourne

Pentru Simona Halep incep lucrurile serioase in Australia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )