Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a jucat Simona Halep in primul meci oficial din 2021. Romanca i-a lasat fara cuvinte pe toti

Playtech Playtech,
Cum a jucat Simona Halep in primul meci oficial din 2021. Romanca i-a lasat fara cuvinte pe toti

Simona Halep a reusit un meci bun in fata rivalei din Rusia, Anastasia Potapova, in turul al doilea de la Gippsland Trophy, primul turneu din anul 2021. Imagini cu victoria convingatoare a romancei. Primul meci oficial din 2021 a fost un succes pentru Simona Halep. Romanca a invins in turul al doilea de la Gippsland . continuă pe Playtech

VIDEO Simona Halep, debut cu o victorie in 2021 (6-4, 6-4 cu Anastasia Potapova) Evolutia convingatoare si calificarea in optimi

Simona Halep a avut parte de un test serios la primul meci oficial din 2021, principala favorita de la Gippsland Trophy avand nevoie de un nivel ridicat al tenisului sau pentru a trece de Anastasia Potapova 101 WTA). Rusoaica a obligat-o pe Simona sa se deplaseze foarte bine, sa fie inspirata de la serviciu si sa varieze loviturile atunci cand adversara domina disputa. Halep se califica in optimile intrecerii de categorie 500 si are de ce sa fie multumita: a avut o evolutie convingatoare.

Simona Halep: Aveam nevoie de aceasta victorie

Jucatoarea Simona Halep a castigat, luni, primul meci oficial din 2021.

VIDEO FOTO Simona Halep, invingatoare la primul meci din 2021

Adelaide a gazduit, vineri, un duel intre primele doua jucatoare ale lumii din circuitul WTA. Cu toate ca a avut un caracter demonstrativ, meciul ne-a ajutat sa ne facem o idee asupra nivelului la care se afla Simona Halep si Ashleigh Barty cu putin timp inainte de startul Australian Open. Confruntarea a fost castigata de sportiva noastra: a facut ajustarile tactice necesare dupa un prim set in care a fost dominata de adversara 3-6, 6-1, 10-8).

Simona Halep, huiduita la Adelaide. Ce a putut spune romanca de fanii prezenti au fluierat-o

Simona Halep a castigat vineri primul meci din 2021, partida ce s-a disputat in cadrul turnelui demonstrativ de la Adelaide, numit A Day at the Drive. Dupa meci, insa, a venit furtuna. O declaratie a sportivei i-a adus, printre aclamatii, huiduieli. Simona Halep, huiduita la Adelaide din cauza unei declaratii surprinzatoare. Oamenii au trecut rapid .

Simona Halep, la prima victorie oficiala din 2021. Ce a spus dupa meciul cu Anastasia Potapova (VIDEO)

Simona Halep29 de ani, locul 2 WTA)a bifat luni, 1 februarie, prima victorie oficiala din 2021. Romanca a castigat in fata Anastasiei Potapova 19 ani, 115 WTA) in doua seturi, 6-4,.

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi. Nici nu a avut timp sa se bucure

Iubita jucatoare de tenis Simona Halep a castigat astazi primul meci din acest an. Romanca a jucat impotriva australiancei Ashleigh Barty. Desi a inceput mai greu, ulterior Simona a evoluat mai bine si a obtinut victoria. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi Simona Halep a castigat meciul cu australianca Ashleigh Barty.

Simona Halep, bani de o vacanta. Cat a castigat romanca dupa primul meci din 2021

Simona Halep s-a inscris in Gippsland Trophy cu scopul de a se antrena. Cat a castigat sportiva noastra in urma participarii sale la aceasta competitie? Cat a castigat Halep dupa participarea la competitie Simona Halep, fostul lider mondial, s-a inscris la o competitie mica de categoria WTA 500. Sportiva intentiona doar sa se antreneze, nefiind .

Simona Halep castiga primul meci din 2021. Reactia jucatoarei: M-am simtit ca la primul meci din cariera

Dupa doua saptamani de carantina la Adelaide jucatoarea Simona Halep a sustinut, vineri, un meci demonstrativ in compania liderei mondiale Ashleigh Barty.

Digi Sport: Ce a postat Simona Halep dupa momentul in care a fost aclamata si huiduita in acelasi timp la Adelaide

Simona Halep a castigat ieri primul meci disputat in 2021: 3-6, 6-1, 10-8, cu liderul mondial Ashleigh Barty. Partida s-a disputat in cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, intitulat A Day at the Drive.

DigiSport: Oare s-o spun?. Simona Halep a impartit arena in doua! Momentul pentru care a fost ovationata si huiduita simultan

Simona Halep a disputat primul meci din 2021, la Adelaide, in cadrul unui turneu demonstrativ, pe care a si reusit sa-l castige, in fata liderului mondial Ashleigh Barty, scor 3-6, 6-1, 10-8.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )