Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Halep, bani de o vacanta. Cat a castigat romanca dupa primul meci din 2021

Playtech Playtech,
Simona Halep, bani de o vacanta. Cat a castigat romanca dupa primul meci din 2021

Simona Halep s-a inscris in Gippsland Trophy cu scopul de a se antrena. Cat a castigat sportiva noastra in urma participarii sale la aceasta competitie? Cat a castigat Halep dupa participarea la competitie Simona Halep, fostul lider mondial, s-a inscris la o competitie mica de categoria WTA 500. Sportiva intentiona doar sa se antreneze, nefiind . continuă pe Playtech

Simona Halep, huiduita la Adelaide. Ce a putut spune romanca de fanii prezenti au fluierat-o

Simona Halep a castigat vineri primul meci din 2021, partida ce s-a disputat in cadrul turnelui demonstrativ de la Adelaide, numit A Day at the Drive. Dupa meci, insa, a venit furtuna. O declaratie a sportivei i-a adus, printre aclamatii, huiduieli. Simona Halep, huiduita la Adelaide din cauza unei declaratii surprinzatoare. Oamenii au trecut rapid .

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi. Nici nu a avut timp sa se bucure

Iubita jucatoare de tenis Simona Halep a castigat astazi primul meci din acest an. Romanca a jucat impotriva australiancei Ashleigh Barty. Desi a inceput mai greu, ulterior Simona a evoluat mai bine si a obtinut victoria. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi Simona Halep a castigat meciul cu australianca Ashleigh Barty.

Cum a castigat Simona Halep la Australian Open 2021. Secretul a fost dezvaluit chiar de romanca

Cum a castigat Simona Halep la Australian Open 2021? in ultimii 7 ani, jucatoarea de tenis din Constanta a reusit o performanta de necrezut pentru Romania. A reusit sa fie o prezenta constanta intre cele mai bune 10 jucatoare ale lumii. Secretul reusitei de pe teren a fost dezvaluit acum chiar de catre jucatoare. Cum .

Simona Halep, reactie incredibila dupa victoria din Australia. Ce s-a intamplat azi

Ce reactie a avut Simona Halep dupa victoria din Australia. Aceasta a dat o declaratie dupa meciul castigat impotriva Anastasiei Potapova, din turul doi al turneului Gippsland Trophy, de la Melbourne, Australia. Simona Halep, reactie incredibila dupa victoria din Australia Jucatoarea romanca de tenis a spus ca se astepta sa aiba un meci dificil, insa .

Simona Halep, la prima victorie oficiala din 2021. Ce a spus dupa meciul cu Anastasia Potapova (VIDEO)

Simona Halep29 de ani, locul 2 WTA)a bifat luni, 1 februarie, prima victorie oficiala din 2021. Romanca a castigat in fata Anastasiei Potapova 19 ani, 115 WTA) in doua seturi, 6-4,.

Ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate

S-a aflat ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate sportiva romanca, cititi in articolul de mai jos. Vesi bune despre Simona Halep. Ce se intampla cu sportiva noastra in Australia Simona Halep a iesit din carantina in care a fost pusa de la intrarea ei in .

Cum a jucat Simona Halep in primul meci oficial din 2021. Romanca i-a lasat fara cuvinte pe toti

Simona Halep a reusit un meci bun in fata rivalei din Rusia, Anastasia Potapova, in turul al doilea de la Gippsland Trophy, primul turneu din anul 2021. Imagini cu victoria convingatoare a romancei. Primul meci oficial din 2021 a fost un succes pentru Simona Halep. Romanca a invins in turul al doilea de la Gippsland .

Simona Halep, victorie mare in fata liderului mondial Ashleigh Barty, dupa un set-maraton (VIDEO)

Simona Halep, numarul 2 WTA,a reusit o mare victorie la inceput de 2021. Sportiva din Romania a castigat in fata lui Ashleigh Barty, liderul mondial. Halep a castigat in 3 seturi maraton, in cadrul.

Digi Sport: Ce a postat Simona Halep dupa momentul in care a fost aclamata si huiduita in acelasi timp la Adelaide

Simona Halep a castigat ieri primul meci disputat in 2021: 3-6, 6-1, 10-8, cu liderul mondial Ashleigh Barty. Partida s-a disputat in cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, intitulat A Day at the Drive.

Simona Halep: Aveam nevoie de aceasta victorie

Jucatoarea Simona Halep a castigat, luni, primul meci oficial din 2021.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )