Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor la locuinte din UE, in primul trimestru din 2013

Antena3 Antena3,
Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor la locuinte din UE, in primul trimestru din 2013

S-au scumpit locuintele. Nu cu mult, dar suficient cat sa-i faca pe romani sa se gandeasca de trei ori inainte sa-si cumpere o casa. Datele biroului de statistica al Comisiei Europene arata ca, in primul . continuă pe Antena3

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere din UE a preturilor locuintelor

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere din Uniunea Europeana UE) a preturilor locuintelor fata de ultimele trei luni ale anului trecut, de 4,3%, in timp ce, raportat la perioada ianuarie-martie din 2012, preturile au scazut cu 0,8%, potrivit datelor unui comunicat emis de Eurostat, biroul de statistica al Comisiei Europene CE).

Economia Coreei de Nord sfideaza izolarea si inregistreaza cea mai mare crestere din 2008

Economia Coreei de Nord a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si.

Pwc: Piata de media si divertisment din Romania ramane cea mai mica, dar va avea a treia cea mai mare crestere din CEE pana in 2017

Piata de media si divertisment din Romania va inregistra al treilea cel mai rapid ritm de crestere din Europa Centrala si de Est cu o rata medie anuala de crestere de 7,7% pana in 2017, arata cea de-a 14-a editie a raportului PwC Entertainment and.

REVISTA PRESEI: Se clatina cea mai mare economie a Europei.

Se clatina cea mai mare economie a Europei, titreaza Adevarul. Exporturile germane au scazut in luna mai cel mai mult din 2009 incoace, iar productia industriala a inregistrat si ea un minus, sugerand ca cea mai mare economie a UE are probleme din cauza cererii slabe din Europa si, mai nou, a Chinei, scrie Reuters, detaliaza ziarul. Din Gandul aflam in ce tara UE este cel mai scump alcool si unde sunt cele mai scumpe tigari. Romania ocupa antepenultimul loc intr-un clasament ce .

Ponta: Daca bomba exploda in sala Facultatii din Iasi, era cea mai mare catastrofa din istoria tarii

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei daca acea bomba exploda, a afirmat premierul Victor.

Victor Ponta, despre bomba de la Iasi: Putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei, daca acea bomba ar fi explodat, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca tentativa a esuat.

Victor Ponta: Incidentul de la Iasi putea fi cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei

Primul ministru Victor Ponta a declarat, marti, ca incidentul petrecut la Universitatea Tehnica din Iasi, acolo unde un barbat a incercat sa detoneze o bomba, putea sa fie cea mai mare catastrofa din istoria.

Ponta: Daca bomba exploda in sala Facultatii din Iasi, era cea mai mare catastrofa din ...

Tentativa de detonare a unei bombe intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi putea reprezenta cea mai mare catastrofa din istoria Romaniei daca acea bomba exploda, a afirmat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a adaugat ca ii multumeste lui Dumnezeu pentru faptul ca tentativa a esuat. Indiferent de orice alte teme importante, nu stiu cui sa ii multumesc altcuiva decat lui Dumnezeu, pentru ca ce s-a intamplat ieri la Iasi putea sa fie cu adevarat cea mai mare .

Comunele din sudul judetului Valcea, cea mai mare rata a somajului

In comuna Ghioroiu se inregistreaza cea mai ridicata rata a somajului. 16 % din populatia stabila cu varsta peste 18 ani nu are un loc de munca.

Romania a inregistrat in mai cea mai mare scadere lunara din UE a productiei industriale

Romania a a avut cea mai abrupta scadere din UE a productiei industriale in luna mai fata de aprilie, de 10,7%, in timp ce indicatorul a coborat cu 0,6% la nivelul Uniunii, potrivit datelor prezentate vineri de Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )