Libnet.ro
UNICEF

22:45

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2013.

România Liberă România Liberă,
Romania, cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2013.

Romania a avut a cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2013, arata datele publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat) si citate de Agerpres. Gratie unei cresteri economice trimestriale de 1,6%, Romania este lider in UE, urmata de Letonia 1,2%), Marea Britanie si Ungaria ambele cu 0,8%) si Polonia 0,6%). Potrivit Eurostat, in perioada iulie-septembrie 2013 expansiunea economiei zonei euro a incetinit la 0,1%, dupa un avans de . continuă pe România Liberă

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2013

Romania a inregistrar cea mai mare crestere economica dinUE in trimestrul trei din 2013, potrivit estimarilor publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat. Cu o crestere economica.

Dacia, cea mai mare crestere in Franta in noiembrie

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au inregistrat in luna noiembrie cea mai mare crestere in randul marcilor cu vanzari de volum, iar in primele 11 luni au consemnat a doua rata de crestere, dupa Fiat, in timp ce piata franceza a scazut.

Cea mai mare parada militara de 1 Decembrie din ultimii 15 ani: in premiera, au participat presedintele Moldovei, dar si 140 de militari straini (VIDEO)

A fost cea mai mare parada militara din ultimii 15 ani de Ziua Nationala a Romaniei in Capitala. Peste 2. 000 de militari din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul de Interne, SRI si SPP, dar si 140 de.

Bogdan Tudor, Class IT Outsourcing: Cea mai mare provocare a antreprenorilor este sa se reinventeze

Cea mai mare provocare a antreprenorilor astazi este sa se reinventeze pentru ca ceea ce i-a facut sa aiba succes nu ii va ajuta sa se dezvolte pe viitor, a declarat in cadrul emisiunii Start-up Wall-Street, Bogdan Tudor, fondatorul companiei de.

Ponta: Bugetul pe 2014, construit pe crestere economica din 2013.

Premierul Victor Ponta a declarat ca bugetul pe anul 2014 a fost construit pe baza a ceea ce s-a reusit in 2013 ca si crestere economica, dar si pe ce se poate previziona pentru 2014. Bugetul pentru 2014 a fost construit de catre Guvern si este in discutia Parlamentului, asa cum s-a intamplat de fiecare data in ultimii 23 de ani, pe baza a ceea ce am reusit in 2013, ca si crestere economica, si pe baza a ceea ce putem previziona pentru 2014. Cele mai importante prevederi ale bugetului se .

Pantilimon povesteste cea mai mare dezamagire traita la Manchester City

Costel Pantilimon este la ora actuala unul dintre cei mai apreciati jucatori romani in strainatate. Titularizat de Manuel Pellegrini in dauna lui Joe Hart, portarul nationalei Angliei, Pantilimon traverseaza cea mai buna perioada a carierei dupa transferul de la FC Timisoara in Premier League.

Producatorul roman care exporta medicamente homeopate in cea mai mare piata de profil din lume

Producatorul roman de remedii naturiste PlantExtrakt exporta medicamente homeopate fabricate in comuna Radaia, din judetul Cluj, in India, o piata cu traditie si prima ca marime la nivel mondial, si vrea sa reia proiectul de constructie a unei fabrici.

Gerul pune stapanire pe Romania. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon-minus 13 grade Celsius, la Miercurea Ciuc

Vremea se raceste in urmatoarele saptamani, iar noaptea, in depresiuni, temperaturile pot cobori pana la -15 grade. Cea mai scazuta temperatura din acest sezon, minus 13 grade Celsius, s-a inregistrat, lun.

Vasluienii au asistat la CEA MAI AMPLA parada militara din ultimii 25 de ani, cu un transportor blindat

Peste 6. 000 de persoane au participat, duminica, la Vaslui, la parada organizata de Ziua Nationala, cea mai ampla din ultimii 25 de ani, iar primarul orasului, Vasile Paval, a spus ca nu a avut bani sa ofere.

Dovada ca natura e cel mai bun pictor. Vezi cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii in adevaratele lui culori

Astrofotograful Nick Risinger a facut cea mai mare fotografie care surprinde cerul noptii. Pentru a surprinde fabulosul cer, Risinger a folosit sase camere astronomice, scrie Wired. Creatia astrofotografului nu este o.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )