Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania cere patru miliarde de euro Bancii Mondiale

Adevărul Adevărul,
Romania cere patru miliarde de euro Bancii Mondiale

Guvernul negociaza cu finantatorii internationali un credit din care va trage cate un miliard de euro pe an pentru finantarea deficitului bugetar si refinantarea datoriei publice. continuă pe Adevărul

Romania a solicitat BIRD un imprumut de patru miliarde de euro.

Romania a solicitat BIRD, marti dupa-amiaza, acordarea unui imprumut de patru miliarde de euro pentru realizarea masurilor de reforma, potrivit hotnews. ro. Cererea de imprumut a fost facuta in cadrul intrevederii ministrilor Chitoiu si Voinea cu reprezentantii Bancii Mondiale - Elisabetta Capannelli - Director de Tara pentru Romania si Ungaria si Claudiu Doltu, reprezentatul Romaniei la Banca Mondiala. Imprumutul va fi unul de tip programatic, fiind aprobat de catre Board ca un imprumut de .

Trei dintre acuzatii ca au inselat-o pe sefa misiunii Bancii Mondiale in Romania si-au recunoscut fapta

Trei dintre cei opt acuzati ca au inselat-o pe sefa misiunii din Romania a diviziei de investitii a Bancii Mondiale, Ana Maria Mihaescu, prejudiciul fiind de peste 900. 000 de lei, si-au recunoscut fapta la.

Lafarge si-a redus datoria neta cu 1,3 miliarde euro

Grupul Lafarge si-a redus, la sfarsitul lunii septembrie, datoria neta cu 1,3 miliarde euro comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Romania a solicitat marti BIRD un credit de 4 miliarde de euro (cate 1 miliard euro anual)

Romania a solicitat marti dupa amiaza acordarea de catre BIRD a unui volum de 4 miliarde cate 1 miliard euro anual) prin utilizarea de instrumente pentru finantarea deficitului bugetar si refinantarea datoriei publice de tip DPL). Cererea de imprumut a fost facuta in cadrul intrevederii ministrilor Chitoiu si Voinea cu reprezentantii Bancii Mondiale - Elisabetta Capannelli - Director de Tara pentru Romania si Ungaria si Claudiu Doltu, reprezentatul Romaniei la Banca Mondiala.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )