Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania, din nou vedeta in Wild Carpathia: Vor fi prezentati Carpatii pe timp de iarna, traditiile din mediul rural, dar si dezastrul ramas in urma defrisarilor abuzive (VIDEO)

B1 B1,
Romania, din nou vedeta in Wild Carpathia: Vor fi prezentati Carpatii pe timp de iarna, traditiile din mediul rural, dar si dezastrul ramas in urma defrisarilor abuzive (VIDEO)

Romania ar putea fi din nou pe buzele tuturor turistilor straini. Si asta pentru ca producatorul miniseriei Wild Carpathia recunoaste ca s-a indragostit de tara noastra, si tocmai de aceea ar vrea sa. continuă pe B1

Wild Carpathia - episodul 4 ar putea fi cofinantat de Primaria Brasov

Primaria Brasov ar putea contribui la strangerea de fonduri necesara celei de-al patrulea episod a documentarului britanic despre frumusetile Romaniei Wild Carpathia, realizat de Charlie Ottley si devenit celebru dupa interviurile cu Printul Charles al Marii Britanii si difuzarea sa pe Travel Channel.

Mika, din nou indragostit: E un barbat absolut normal

Mika iubeste din nou. Iar cantaretul nu isi ascunde sentimentele, vorbind sincer despre relatia sa.

Dupa durere, fericire! Modelul Liberty Ross a gasit din nou dragostea

Dupa lacrimi, umilinta si rani, Liberty Ross poate sa zambeasca din nou. Frumoasa britanica, care a tinut prima pagina a ziarelor, in 2012, dupa ce sotul ei de atunci .

Intel transforma din nou PC-urile: Starbrook IDV arata viitorul computerelor AIO

Piata laptopurilor si PC-urilor nu o duce prea bine de ceva timp, dar cel mai mare producator de procesoare, nu sta cu mainile in san, iar la IFA 2015 ne-a uimit cu cateva designuri de referina care transforma, din nou, ideea de computer. Multumita inginerilor si designerilor de produs Intel ne putem bucura acum de [] Intel transforma din nou PC-urile: Starbrook IDV arata viitorul computerelor AIO Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala: Smecheri cu protectie politica care isi permit de 4 ani sa nu plateasca niciun leu bugetului

Premierul Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala, intr-o scrisoare adresata copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga in care afirma ca reprezentanti ai postului de televiziune se lauda cu protectia si sprijinul PNL.

Pro TV a fost amendat pentru trei stiri, dar a scapat din nou fara sanctiune in cazul Maruta/fata din Vaslui

CNA a amendat, marti, cu 15. 000 de lei postul Pro TV pentru trei stiri in care a fost incalcata legislatia audiovizualului, inclusiv una in care au fost prezentate imagini de la locul unei sinucideri, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, CNA a analizat din nou cazul emisiunii La Maruta in care a fost prezentata fata violata din Vaslui, dar nici de data aceasta nu a fost votata o sanctiune, potrivit Paginademedia. ro.

Maduro cere, din nou, o reuniune a sefilor de stat din tarile OPEC

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a propus din nou sambata, in Qatar, convocarea unei reuniuni a sefilor de stat ai tarilor membre OPEC si ai altor tari producatoare de petrol, relateaza AFP.

Halep: Abia astept sa joc din nou la dublu mixt cu Horia Tecau

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata noapte, dupa calificarea in optimi la simplu feminin US Open, ca abia asteapta ca joace din nou la dublu mixt cu Horia Tecau.

Pilotii Lufthansa, din nou in greva

Pilotii companiei aeriene germane Deutsche Lufthansa AG de pe cursele pe distante lungi si cele cargo din si catre Germania au planificat pentru astazi o greva, dupa o pauza de sase luni a protestelor, convenita intre conducere si sindicate in urma prabusirii unei aeronave a diviziei low-cost Germanwings.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )