Libnet.ro
UNICEF

12:30

Maduro cere, din nou, o reuniune a sefilor de stat din tarile OPEC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Maduro cere, din nou, o reuniune a sefilor de stat din tarile OPEC

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a propus din nou sambata, in Qatar, convocarea unei reuniuni a sefilor de stat ai tarilor membre OPEC si ai altor tari producatoare de petrol, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa durere, fericire! Modelul Liberty Ross a gasit din nou dragostea

Dupa lacrimi, umilinta si rani, Liberty Ross poate sa zambeasca din nou. Frumoasa britanica, care a tinut prima pagina a ziarelor, in 2012, dupa ce sotul ei de atunci .

Intel transforma din nou PC-urile: Starbrook IDV arata viitorul computerelor AIO

Piata laptopurilor si PC-urilor nu o duce prea bine de ceva timp, dar cel mai mare producator de procesoare, nu sta cu mainile in san, iar la IFA 2015 ne-a uimit cu cateva designuri de referina care transforma, din nou, ideea de computer. Multumita inginerilor si designerilor de produs Intel ne putem bucura acum de [] Intel transforma din nou PC-urile: Starbrook IDV arata viitorul computerelor AIO Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Halep: Abia astept sa joc din nou la dublu mixt cu Horia Tecau

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata noapte, dupa calificarea in optimi la simplu feminin US Open, ca abia asteapta ca joace din nou la dublu mixt cu Horia Tecau.

Kate Middleton ar fi din nou insarcinata. Regina Elisabeta a scutit-o pe ducesa de Cambridge de la evenimentele organizate de Casa Regala

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ar fi din nou insarcinata, cu cel de-al treilea copil, potrivit presei din Marea Britanie. Conform site-ului HollywoodLife. com, Middleton ar fi in primele stadii ale sarcinii,.

Procurorul care a facut dosarul Referendumul, din nou urmarit penal

Fostul sef al Sectiei I din DNA Lucian Papici este din nou urmarit penal, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie, intr-un dosar in care mai sunt intimati Dan-Cristian Boureanu, Florin Alexandru Mirea, Ciprian Horatiu Andrei si Roxana Fazakas.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )