Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romania este noul lider in grupa F de calificare la Euro 2016

România Liberă România Liberă,
Romania este noul lider in grupa F de calificare la Euro 2016

Romania invinge Irlanda de Nord si visul frumos al turneului final din Franta prinde contur. Anghel Iordanescu a debutat cu dreptul pe banca tehnica a tricolorilor. Paul Papp a reusit dubla pentru tricolori, si a adus trei puncte care instaleaza Romania pe primul loc din grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016. continuă pe România Liberă

Jonas Eriksson va arbitra Romania- Irlanda de Nord, in preliminariile Euro 2016

Jocul dintre Romania si Irlanda de Nord din preliminariile pentru Euro 2016 va fi arbitrata de suedezul Jonas Eriksson.

Romania a invins Irlanda de Nord, scor 2-0, in preliminariile Euro-2016

Reprezentativa Romaniei a invins, vineri, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 0-0), selectionata Irlandei de Nord, intr-un meci contand pentru grupa F de calificare la Euro-2016. Ambele goluri ale partidei au .

Program prelungit la metrou si RATB dupa meciul Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016

Primaria Capitalei a hotarat ca programul la metrou, dupa incheierea jocului Romania - Irlanda de Nord, din preliminariile Euro-2016, programat vineri, de la ora 21. 45, sa fie prelungit pana dupa miezul noptii, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

LIVE TEXT: Romania- Irlanda de Nord, de la ora 21.45, in grupa F a preliminariilor Euro 2016

Romania joaca vineri seara, de la ora 21. 45, pentru locul intai in grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016. Pentru asta trebuie sa invinga reprezentativa Irlandei de Nord, liderul actual al grupei, pe Arena Nationala.

Preliminarii Euro 2016: Romania Irlanda de Nord, cu Puiu Iordanescu la un nou mandat

Meciul Romaniei cu Irlanda de Nord, disputat vineri, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, este unul al orgoliilor, dat intre favoritele grupei F de calificare la Euro 2016. Cu Anghel Iordanescu revenit pe banca dupa 10 ani de zile, tricolorii lupta pentru sefia grupei.

Selectionerul Irlandei de Nord: Meciul cu Romania este un bonus pentru noi

Michael ONeill, selectionerul nationalei Irlandei de Nord, a prefatat, joi seara, intr-o conferinta de presa la Arena Nationala, disputa cu Romania din preliminariile EURO 2016.

Romania este o piata turistica cheie si un partener al Bulgariei

Romania este o piata turistica-cheie si un partener al Bulgariei si suntem intotdeauna incantati sa spunem bun venit oaspetilor din tara vecina, a afirmat, joi, ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, la deschiderea Targului de Turism al Romaniei TTR) de la Bucuresti, transmite agentia bulgara de stiri Focus.

Echipele probabile la Romania-Irlanda de Nord

Primele doua echipe din Grupa F de calificare la EURO 2016 se infrunta, vineri seara de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti in ceea ce poate fi numit, fara doar si poate, derby-ul neasteptat al acestei grupe.

Romania, favorita pe hartie in meciul cu Irlanda de Nord

Florin Gardos a declarat, miercuri, ca Romania este mai valoroasa decat Irlanda de Nord pe hartie, insa adversarii de sambata nu ocupa intamplator locul de lider in grupa F a preliminariilor Euro 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )