Libnet.ro
UNICEF

08:30

Romania a exportat bauturi si tutun de peste 238 milioane euro, in primul trimestru din 2015

Antena3 Antena3,
Romania a exportat bauturi si tutun de peste 238 milioane euro, in primul trimestru din 2015

Romania a exportat, in primul trimestru din 2015, bauturi si tutun in suma de 238,6 milioane euro 1,062 miliarde lei), informeaza Agerpres. Suma este cu 82,7 milioane euro peste nivelul din perioada similara din. continuă pe Antena3

Grupul Iulius vrea sa dezvolte un proiect imobiliar mixt cu peste 220 milioane euro

Grupul de companii Iulius, prin divizia Iulius Management Center, va investi peste 220 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar multifunctional in Timisoara, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Peste 435 milioane de euro alocate pentru irigatii

435 milioane de euro vor fi alocate pentru irigatii, prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, sub-masura 4. 3 Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice - Componenta irigatii, a anuntat ieri ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, care a prezentat trei noi masuri din cadrul PNDR care vor fi puse la dispozitie fermierilor.

Grupul Iulius va investi 220 milioane euro intr-un proiect imobiliar multifunctional

Compania Iulius Management Center va investi in Timisoara peste 220 milioane de euro intr-un proiect multifunctional de regenerare urbana, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Termoficarea din Arad va fi modernizata cu peste 9 milioane de CHF

Reteaua de transport si distributie a energiei termice din Arad va fi reabilitata cu ajutorul unei finantari de peste 9 milioane de franci elvetieni CHF), prin Programul de cooperare elvetiano-roman, gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP).

Baiatul destept din Alba cu afaceri de peste 50 de milioane de euro din comertul cu energie

Comertul cu energie electrica reprezinta de mai multi ani cea mai profitabila afacere din Romania. O firma cu cativa angajati poate avea relativ usor afaceri de milioane sau chiar zeci de milioane de euro doar cu cativa angajati. O demonstreaza evolutia unei societati comerciale din Alba care a ajuns sa aiba in 2014 afaceri de peste 50 de milioane de euro cu noua angajati.

Regele mallurilor se joaca de-a Cityville la Timisoara. Cartierul pe care il va construi va costa 220 de milioane de euro

Compania Iulius Management Center, controlat de Iulian Dascalu, supranumit regele mall-urilor din Romania, va investi peste 220 milioane de euro intr-un megaproiect.

Farmacia Tei mizeaza pe o crestere de 50% in acest an, la peste 36 mil. euro: vanzarile online si Bebe Tei, motor de crestere a business-ului in 2015

Farmacia Tei, lantul de farmacii cu cele mai mari vanzari pe unitate din Romania, mizeaza in acest an pe o crestere a afacerilor cu peste 50%, la peste 36 de milioane de euro, asta dupa ce la finele anului trecut compania a raportat un business de.

Sinteza Zilei. Tun de 144 de milioane euro la Iasi. Gheorghe Nichita, protejat de procurorul corupt Emilian Eva

Tun de 144 de milioane de euro la Iasi. Gheorghe Nichita a accesat fonduri europene in valoare de 144 de milioane de euro pentru infrastructura. Din acesti bani, Nichita ar fi trebuit sa refaca toata sina de.

Ministrul Agriculturii anunta investitii de 550 milioane euro in reteaua de irigatii

Romania va avea pana in 2020 o retea secundara de irigatii, care va acoperi circa 750. 000 de hectare, dupa investitii de aproximativ 550 de milioane de euro, din care 370 de milioane de euro reprezinta fonduri europene, a declarat ministrul.

Drumul transalpina de Apuseni, modernizat cu fonduri europene. Proiectul costa peste 23 milioane de euro

Drumul judetean 107 I care face legatura intre orasul Aiud si comuna Bucium, pe culmile Muntilor Trascau va fi modernizat din fonduri europene. Denumit si Transalpina de Apuseni, drumul in lungime de circa 76 de km este prioritatea numarul 1 in privinta infrastructurii rutiere din Alba in exercitiul financiar POR 2014-2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )