Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, lider in UE la cresterea economica in trimestrul trei din 2015

Antena3 Antena3,
Romania, lider in UE la cresterea economica in trimestrul trei din 2015

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2015 comparativ cu precedentele trei luni, conform celei de-a doua estimari publicate marti de Oficiul. continuă pe Antena3

Romania, lider in UE la cresterea economica in trimestrul trei din 2015

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2015 comparativ cu precedentele trei luni, potrivit celei de-a doua estimari publicate astazi de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Avem cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2015

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2015 comparativ cu precedentele trei luni, conform celei de-a doua estimari publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Cresterea economica a incetinit usor in zona euro, la 0,3% in trimestrul trei

Cresterea economica in zona euro a incetinit usor in trimestrul trei, cu un Produs Intern Brut PIB) in crestere cu 0,3% fata de 0,4% in trimestrul precedent, a confirmat marti oficiul european pentru statistica Eurostat, citat de AFP.

INFOGRAFIE Romania s-a intors la cresterea economica bazata pe consum

Dupa doi ani in care motoarele economiei au fost exporturile, industria si agricultura, in primele noua luni din 2015 Produsul Intern Brut a crescut pe seama comertului, constructiilor si serviciilor.

Liga 2: Rezultatele etapei a 18-a, ultima din 2015

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate vineri si sambata in cele doua serii din Liga 2. Aceasta este ultima etapa jucata in acest an in esalonul secund.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )