Libnet.ro
UNICEF

00:08

Romania lucrului prost facut. Epopeea WC-urilor la pret de vila proiectate pentru o scoala rupta de civilizatie

Adevărul Adevărul,
Romania lucrului prost facut. Epopeea WC-urilor la pret de vila proiectate pentru o scoala rupta de civilizatie

In comuna Cotusca din judetul Botosani, autoritatile locale au proiectat la Liceul Tehnologic din localitate un grup sanitar cu etaj in valoare de 90. 000 de euro. Pretul corect estimat de experti ar fi fost de trei ori mai mic. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Romania lucrului prost facut. Autostrada care a costat o avere si a crapat la zece zile dupa inaugurare

Cel mai mare proiect public de pe teritoriul judetului Sibiu construirea unui lot de 22,11 kilometri de autostrada catre vestul Europei este un dezastru. Crapata la zece zile dupa inaugurare, inchisa apoi total circulatiei timp de un an, autostrada este scena unor degradari continue. Pe langa cele 600 de milioane de lei platite constructorului, acesta tocmai a mai primit dreptul de a incasa despagubiri de 83 de milioane de lei.

VIDEO Romania lucrului prost facut. Cum a ajuns un centru SPA de 1 milion de euro sa fie deschis doar o singura zi

La aproape un an de la inaugurarea care a avut loc in campania electorala, SPA-ul construit de Primaria Lugoj cu aproape 1 milion de euro este inca inchis. Langa bazinul acoperit este santierul unui strand in aer liber care trebuia sa fie functional inca din 2014. La doi pasi de cele doua obiective cu probleme se mai afla un pod pietonal inaccesibil persoanelor cu handicap.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )