Libnet.ro
UNICEF

09:00

Romania va pierde anual 17 miliarde de euro din PIB peste 10 ani, daca nu investeste mai mult in educatie

Adevărul Adevărul,
Romania va pierde anual 17 miliarde de euro din PIB peste 10 ani, daca nu investeste mai mult in educatie

Daca Romania nu reuseste sa acorde Educatiei 6% din Produsul Intern Brut PIB) pana in 2025, peste 10 ani vom ajunge sa pierdem anual 12 pana la 17 miliarde de euro, echivalentul a 7-9% din PIB-ul pe 2015. Asa se arata intr-un studiu UNICEF. continuă pe Adevărul

Rusia pierde zeci de miliarde de euro din cauza sanctiunilor occidentale si a scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va rezista - ministrul Finantelor, Anton Siluanov

Rusia va pierde peste 30 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor internationale, la care se pot adauga alte 70-80 miliarde din cauza scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va evita catastrofa, afirma ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, potrivit agentiei Tass, citata de AFP.

Ministrul rus de Finante: Rusia va pierde 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale si pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrolului, a estimat luni ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, citat de AFP.

Volkswagen va investi peste 85 miliarde euro in urmatorii cinci ani

Grupul Volkswagen a prezentat un plan de investitii de 85,6 miliarde euro pentru perioada 2015-2019, cea mai mare parte din buget fiind gandit pentru dezvoltarea de automobile ecologice si pentru modernizarea metodelor de productie. Volkswagen Group are un an record de vanzari, depasind 7 milioane unitati in primele noua luni. China a fost cea mai mare piata, cu 2,35 milioane masini.

Enel a obtinut 3,1 miliarde de euro din vanzarea a 21,92% din actiunile companiei spaniole Endesa. CEZ si MOL vor subsidiara din Slovacia

Enel a atras 3,13 miliarde de euro din vanzarea prin oferta publica a 21,92% din actiunile detinute la compania spaniola Endesa si a primit doua oferte neangajante pentru compania Slovenske Elektrarne din Slovacia, din partea CEZ si a unui consortiu format din grupul MOL si statul maghiar.

Rusia ar putea pierde 32 de miliarde de euro pe an pe fonsul sanctiunilor economice impuse de occident

Rusia ar putea pierde 32 de miliarde de euro pe an pe fonsul sanctiunilor economice impuse de occident. La aceasta s-ar putea adauga o pierdere suplimentara de pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrolului, potrivit ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov.

Previziunile pentru 2014 arata un volum de finantari in leasing de 1,3 miliarde euro

Volumul previzionat de finantari in leasing in 2014 ar putea ajunge la un portofoliu de 1,3 miliarde euro, a declarat, ieri, presedintele Consiliului de Leasing al Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania, Felix Daniliuc.

Volkswagen va investi 85,6 miliarde euro in urmatorii 5 ani

Grupul auto german Volkswagen urmareste sa investeasca 85,6 miliarde euro in urmatorii 5 ani, pentru extinderea pe pietele externe, incercand sa inlature Toyota din pozitia de cel mai mare constructor auto din lume, informeaza Reuters.

Guvernul va avea o problema sa acopere 17 miliarde de lei in bugetul pentru 2015

Negocierile Guvernului cu FMI pe bugetul anului 2015 vor fi extrem de dificile pentru ca trebuie acoperit un deficit de circa 15-17 miliarde lei in urma recentelor masuri, care conduc la o crestere importanta de cheltuieli, apreciaza Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal.

UE ne aloca 42 miliarde euro pentru perioada 2014-2020

Alocarea totala pentru tara noastra la nivelul programelor operationale cu finantare europeana este de circa 42 de miliarde de euro pentru perioada 2014-2020, conform afirmatiilor domnului Laurentiu Dinu, managing partner EU Advisors si membru ex-officio al board-ului AmCham Romania, care adauga ca patru programe operationale pot finanta sectorul intreprinderilor mici si mijlocii IMM) in intervalul amintit.

Surse: Numele lui Dorin Cocos ar aparea in dosarul Alinei Bica. 10 milioane de euro din prejudiciul de peste 60 de milioane ar fi ajuns la fostul sot al Elenei Udrea

Dorin Cocos ar fi primit 10 milioane de euro pentru sprijinul pe care i l-ar fi acordat omului de afaceri Gheorghe Stelian pentru a obtine despagubirile de la ANRP, au declarat pentru Digi 24 surse apropiate anchetei care o vizeaza pe Alina Bica. Informatia apare intr-una dintre declaratiile luate in dosarul DNA in care acestia cer arestarea preventiva a procurorului sef DIICOT. Sursele au mai declarat pentru postul de stiri citat ca si numele fostei sotii a acestuia, Elena Udrea, ar fi mentionat in acest caz, insa fara a putea preciza in ce context.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )