Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romania nu se poate moderniza si nu va avansa economic fara o reforma a administratiei publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania nu se poate moderniza si nu va avansa economic fara o reforma a administratiei publice

Premierul Dacian Ciolos a declarat, astazi, in cadrul dezbaterii Ora prim-ministrului, ca Romania nu se poate moderniza si nu va putea combate eficient coruptia fara o reforma a administratiei publice centrale si locale, potrivit televiziunilor de stiri. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos prezinta Parlamentului aspecte privind reforma administratiei, la Ora prim-ministrului

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, incepand cu ora 16:00, in fata deputatilor, in cadrul Orei primu-ministrului, aspecte privind reforma statutului functionarului public. Intentia mea este chiar sa merg saptamana viitoare, luni, in Parlament, in Camera Deputatilor, sa lansam dezbaterea, sa vin acolo cu cateva idei pe care le avem legate de reforma administratiei. Cert este ca vrem sa abordam partea de reforma a statutului functionarului public, sa clarificam aspecte legate de statutul functionarului public si la nivel central si la nivel local', declara saptamana trecuta primul-ministru, potrivit Mediafax.

Ciolos, in fata Parlamentului, despre reforma administratiei: Lupta anticoruptie tinde sa fie principalul instrument de modernizare a statului

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, in fata deputatilor ca statul are nevoie de reforma administratiei publice, de modernizare a institutiilor si de incercare a profesionalizarii personalului public. in plus, acesta a punctat faptul ca in prezent lupta anticoruptie ar fi principalul instrument de modernizare a statului.

Dacian Ciolos prezinta Parlamentului primele detalii privind reforma administratiei

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, incepand cu ora 16:00, in fata deputatilor, in cadrul Orei primu-ministrului, aspecte privind reforma statutului functionarului public.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )