Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania TV prezinta noi stenograme din dosarul Bercea-Mircea Basescu: Mircea Basescu s-a oferit sa-i ajute pe cei din familia Anghel sa recupereze banii de la Marian Capatana

Hotnews Hotnews,
 Romania TV prezinta noi stenograme din dosarul Bercea-Mircea Basescu: Mircea Basescu s-a oferit sa-i ajute pe cei din familia Anghel sa recupereze banii de la Marian Capatana

Romania TV a prezentat stenograme din dosarul intocmit de catre procurori in dosarul lui Mircea Basescu. Conform uneia dintre acestea, Mircea Basescu s-a oferit sa-i ajute pe cei din familia Anghel sa recupereze banii de la Marian Capatana. Totodata, fratele presedintelui le-a spus ca va incerca sa-l ajute si pe Capatana sa faca rost de bani. Si aceste stenograme sunt incomplete si nu lamuresc mare lucru, nefiind clare sumele, rolul lui Mircea Basescu si unde au ajuns banii. continuă pe Hotnews

Noi STENOGRAME in dosarul lui Duicu. Ce a discutat cu seful IPJ Mehedinti si sotia sa

Noi stenograme ale discutiilor lui Adrian Duicu, seful Consiliului Judetean Mehedinti, cu protejatii sai, Stefan si Elisabeta Ponea, au fost date publicitatii. Discutia are loc cu o luna inainte ca Duicu sa negocieze la Bucuresti promovarea protejatilor sai in functii cheie din MAI si Parchetul General, informeaza Hotnews.

Noi stenograme in dosarul Duicu: Problema ta s-a rezolvat. Sunt cu premieru', aici, la masa

Ajuns in arest pentru un trafic de influenta chiar de la Palatul Victoria, fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, apare in interceptarile din dosarul intocmit de procurori, fiind cel care asigura diversilor apropiati ai PSD rezolvarea problemelor, noteaza Gandul, citat de Mediafax.

Noi STENOGRAME in dosarul Baronului de Mehedinti. Duicu ii rezolvase problema lui Ionel Georgescu

Anchetatorii au interceptat o discutie intre seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, si Ionel Georgescu pe care il asigura ca i-a rezolvat o problema, garantand cu faptul ca se afla chiar cu premierul Victor Ponta la masa, informeaza Mediafax, citand Gandul. info.

STENOGRAME in dosarul traficului cu sange de la Slobozia. Cum isi selecta pacientii sefa Centrului de Transfuzii

Stenogramele din dosarul traficului cu sange de la Slobozia dovedesc ca medicul Cristiana Stoian, directoarea Centrului de Transfuzii Slobozia, facuse o practica din a-i refuza pe pacientii care aveau nevoie de sange. Procurorii DNA au identificat, in cadrul anchetei, sapte pacienti care au decedat la intervale mai mici sa mai mari de la momentul internarii, intrucat medicul Stoian Cristiana Maria a refuzat sa le dea sangele solicitat sau furnizandu-l in cantitati insuficiente ori contra-cost.

Judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti din procesul lui Mircea Basescu a ajuns la spital, in urma unui accident usor

Judecatoarea Brandusa Gheorghe, care se ocupa de procesul lui Mircea Basescu, a ajuns la spital, miercuri, in urma unui accident usor, petrecut chiar in fata Tribunalului Bucuresti, relateaza B1 TV. Masina.

Condamnatii din dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac

Cei opt oameni din fotbal condamnati definitiv in dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac, dupa ce Inalta Curte a respins, vineri, definitiv cererile acestora de recurs in casatie, aceasta fiind ultima cale nationala de atac din acest proces, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Condamnatii din dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac

Cei opt oameni de fotbal condamnati definitiv in dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac, dupa ce ICCJ a respins, vineri, definitiv cererile acestora de recurs in casatie. Aceasta este.

Afaceri ilegale cu deseuri periculoase, pastorite de un inculpat din dosarul Hidra

Interlopii din municipiul Hunedoara, imbogatiti in urma afacerilor ilegale cu fier vechi continua activitatile dubioase cu deseuri metalurgice. Peste 2500 de tone de substante periculoase sub forma de deseuri sau concentrat de plumb sunt depozitate si manipulate in conditii improprii, fara avizele prevazute de lege, de firma unui personaj implicat in celebrul dosar Hidra.

Romania devine somera: 62% din locurile de munca, in pericol sa dispara din cauza automatizarii

Aproape 62% dintre locurile de munca din Romania sunt in pericol sa dispara din cauza automatizarii activitatilor. Tara noastra are cea mai ridicata rata din Uniunea Europeana UE), unde media se situeaza la 54%, conform unui studiu publicat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )