Libnet.ro
UNICEF

16:30

Condamnatii din dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac

B1 B1,
Condamnatii din dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac

Cei opt oameni de fotbal condamnati definitiv in dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac, dupa ce ICCJ a respins, vineri, definitiv cererile acestora de recurs in casatie. Aceasta este. continuă pe B1

Condamnatii din dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac

Cei opt oameni din fotbal condamnati definitiv in dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac, dupa ce Inalta Curte a respins, vineri, definitiv cererile acestora de recurs in casatie, aceasta fiind ultima cale nationala de atac din acest proces, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Dosarul Transferurilor. Cei opt oameni de fotbal au epuizat caile nationale de atac

Cei opt oameni din fotbal condamnati definitiv in dosarul Transferurilor au epuizat caile nationale de atac, dupa ce ICCJ a respins, vineri, definitiv cererile acestora de recurs in casatie, aceasta fiind ultima cale nationala de atac din acest proces.

Condamnatii din Dosarul Transferurilor raman dupa gratii

Condamnatii din Dosarul Transferurilor nu mai pot ataca decizia instantei care i-a trimis dupa gratii. Cei opt au epuizat caile nationale de atac, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, azi, definitive cererile lor de recurs in casatie. Aceasta a fost ultima cale de atac din proces.

Romania TV prezinta noi stenograme din dosarul Bercea-Mircea Basescu: Mircea Basescu s-a oferit sa-i ajute pe cei din familia Anghel sa recupereze banii de la Marian Capatana

Romania TV a prezentat stenograme din dosarul intocmit de catre procurori in dosarul lui Mircea Basescu. Conform uneia dintre acestea, Mircea Basescu s-a oferit sa-i ajute pe cei din familia Anghel sa recupereze banii de la Marian Capatana. Totodata, fratele presedintelui le-a spus ca va incerca sa-l ajute si pe Capatana sa faca rost de bani. Si aceste stenograme sunt incomplete si nu lamuresc mare lucru, nefiind clare sumele, rolul lui Mircea Basescu si unde au ajuns banii.

Afaceri ilegale cu deseuri periculoase, pastorite de un inculpat din dosarul Hidra

Interlopii din municipiul Hunedoara, imbogatiti in urma afacerilor ilegale cu fier vechi continua activitatile dubioase cu deseuri metalurgice. Peste 2500 de tone de substante periculoase sub forma de deseuri sau concentrat de plumb sunt depozitate si manipulate in conditii improprii, fara avizele prevazute de lege, de firma unui personaj implicat in celebrul dosar Hidra.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )