Libnet.ro
UNICEF

19:00

Romania la JO Soci: Cel mai bun rezultat - locul 17. Lista pozitiilor pe care s-au clasat sportivii romani

Hotnews Hotnews,
 Romania la JO Soci: Cel mai bun rezultat - locul 17. Lista pozitiilor pe care s-au clasat sportivii romani

Cel mai bun rezultat al sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Soci, care se incheie duminica, a fost reprezentat de locul 17, ocupat de echipajele masculine si feminine de bob doua persoane. continuă pe Hotnews

Locul 17, cel mai bun rezultat al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci. Rezultatele sportivilor romani

Cel mai bun rezultat al sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Soci, care se incheie duminica, a fost reprezentat de locul 17, ocupat de echipajele masculine si feminine de bob doua persoane. Rezultatele.

Italia: Matteo Renzi a devenit noul sef al Guvernului, fiind cel mai tanar premier din UE

Secretarul general al Partidului Democrat, Matteo Renzi, a depus, sambata, la Palatul prezidential Quirinal, juramantul, devenind noul sef al Guvernului italian, fiind cel mai tanar premier din UE, relateaza AF.

2014 promite sa fie cel mai calduros din istorie

Anul 2014 poate deveni cel mai calduros din istoria masuratorilor meteorologice. Unele regiuni se vor confrunta cu numeroase incendii si secete, altele cu precipitatii abundente si inundatii. Vinovat va fi fenomenul El.

Ungureanu: Forta Civica va merge, cel mai probabil pe liste proprii la europarlamentare

Politicienii dinForta Civica vor merge, cel mai probabil, pe liste proprii la alegerile europarlamentare, crede presedintele formatiunii, Mihai Razvan Ungureanu. Acesta a vorbit, joi, despre nerealizarea unei.

Franklin Templeton este cel mai mare creditor al Ucrainei. Portofoliul de obligatiuni ajunge la 6,4 mld. dolari

Fondurile grupului Franklin Templeton au continuat sa acumuleze titluri de stat ucrainene in trimestrul al patrulea al anului trecut, consolidandu-si pozitia ca cel mai mare creditor al guvernului de la Kiev inaintea pierderilor masive cauzate de.

Titlul de cel mai subtire smartphone la ora actuala ajunge la Gionee

Cu toate ca ne-am obisnuit sa vedem astfel de titluri asociate unor branduri puternice, cel mai subtire smartphone la aceasta ora este creat de Gionee. Pana ieri nu am auzit niciodata de Gionee, iar acum acest brand asiatic reuseste doua zile la rand sa fie in centrul actiunii. Pentru ca superlativele absolute nu trebuie niciodata neglijate, este foarte important sa aveti in vedere o performanta foarte speciala inregistrata de o creatie a celor de la Gionee. Cu numele de Elife [].

Faze Tari: Arata-mi sanii ca sa-ti spun cine esti. Primul ghicitor in sfarcuri din lume; Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat: Ce se intampla cu adevarat in bizarul loc; Cel mai nou trend de pe retelele de socializare! Tinerii care isi miros

Era atat de slaba incat oamenii se speriau de ea! Cum arata dupa ce a stat doua luni in spital si s-a insanatosit. Antonia Eriksson, in varsta. Asta este cel mai bine pastrat secret din lume! Cum se fabrica Coca Cola. Reteta pentru bautura racoritoare Coca-Cola este secreta si e pastrata.

Cel mai mare hipermarket din Deva se inchide. Real va intra in procesul de re-branding, sub sigla Auchan

Conducerea complexului comercial Real din Deva a anuntat ca hipermarketul va fi inchis in perioada 17 27 martie, in care va intra intr-un proces de re-branding, dupa ce in toamna anului trecut a fost finalizata achizitia centrelor comerciale Real de catrea grupul Auchan.

FOTO Lonely Planet a ales cel mai frumos loc din lume in care te poti caza in 2014

Hotelul Mihir Garh din apropierea Jodhpur, India, a fost numit cel mai frumos loc in care te poti caza pe anul 2014 de publicatia lonelyplanet. com.

Copilotul ranit in Apuseni: Nu sunt speriat. Cel mai tare imi e dor de sanatate si sa fiu din nou la mansa avionului

Razvan Petrescu, copilotul ranit in accidentul aviatic care a avut loc acum o luna in Muntii Apuseni, a sustinut ca sunt doua lucruri pe care le doreste cel mai mult: sa-si recupereze sanatatea si sa revina la mansa avionului. El a mai precizat ca procedura ii cerea sa sune prima data la directorul general al Autoritatii Aeronautice si nu la 112.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )