Libnet.ro
UNICEF

20:00

Romania trebuie sa se conecteze la Uniunea Europeana prin autostrazi, altfel va fi lasata in urma

Antena3 Antena3,
Romania trebuie sa se conecteze la Uniunea Europeana prin autostrazi, altfel va fi lasata in urma

Romania trebuie sa aiba ca prioritati imediate terminarea autostrazii Transilvania si a coridorului IV pan-european pentru a se conecta la infrastructura Uniunii Europene, intrucat Romania si Bulgaria sunt. continuă pe Antena3

Sfat pentru romani: Conectati-va la UE prin autostrazi, altfel veti ramane in urma!

Romania trebuie sa aiba ca prioritati imediate terminarea autostrazii Transilvania si a coridorului IV pan-european pentru a se conecta la infrastructura Uniunii Europene, intrucat Romania si Bulgaria sunt singurele tari din UE fara astfel de.

Uniunea Europeana in incapacitate de plata?.

Comisia Europeana a cerut luni Parlamentului European sa aprobe in procedura de urgenta plata a 2,7 miliarde de euro suplimentare pentru bugetul din 2013, pentru a evita ca Uniunea Europeana sa se regaseasca in incetare de plati la jumatatea lunii noiembrie, informeza BBC. Presedintele Parlamentului European Martin Schulz a declarat ca am fost informat in aceasta dimineata ieri- n. r. ) de serviciile presedintelui Comisiei Europene de riscul incetarii de plati la jumatatea lui .

CE cere suplimentarea de urgenta a bugetului pe 2013, pentru ca Uniunea Europeana sa evite intrarea in incapacitate de plata

Comisia Europeana a cerut luni Parlamentului european sa aprobe de urgenta o suplimentare de 2,7 miliarde de euro pentru bugetul pe 2013, pentru a evita ca Uniunea Europeana sa se afle in incetare de plati la jumatatea lui noiembrie, scrie AFP. Am fost informat in aceasta dimineata de serviciile presedintelui Comisiei Europene despre riscul incetarii de plati la jumatatea lui noiembrie, a afirmat presedintele Parlamentului European Martin Schulz, cu ocazia deschiderii sesiunii plenare la Strasbourg.

Sanctiunile asupra Iranului afecteaza si Uniunea Europeana

Sanctiunile pe care Uniunea Europeana UE) le aplica Iranului nu au efecte negative doar asupra tarii asiatice, acestea afectand si UE, ca partener comercial al sau, sustine Javad Amin-Mansour, directorul Departamentului de negocieri comerciale si energie din cadrul Ministerului iranian al Afacerilor Externe.

Uniunea Europeana relanseaza negocierile de aderare cu Turcia

Uniunea Europeana a decis, marti, sa deschida un nou capitol in negocierile de aderare cu Turcia, dupa trei ani de blocaj, a anuntat presedintia lituaniana a UE, potrivit AFP, citata de Mediafax. Decizia a.

Angela Merkel vrea sa schimbe Tratatul privind Uniunea Europeana

Cancelarul german, Angela Merkel, doreste sa efectueze modificari in Tratatul privind Uniunea Europeana in scopul extinderii competentelor Comisiei Europene in materie de politica economica si fiscala,.

Antonescu: Avantajul absentei unui curent antiamerican in Romania trebuie folosit

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca trebuie conservat si folosit avantajul pe care il implica faptul ca in Romania nu exista un semnificativ curent antiamerican.

JLL: Un sfert din centrele comerciale din Romania trebuie modernizate

Una dintre cauzele pentru care centrele comerciale din Romania au ajuns in dificultate este ca nu au tinut pasul cu schimbarile de pe piata de retail si nu au luat masuri de modernizare a proiectelor, a declarat Carmen Ravon, seful departamentului de retail al Jones Lang LaSalle JLL).

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )