Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania, trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastica aerobica de la Cancun

Hotnews Hotnews,
 Romania, trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastica aerobica de la Cancun

Delegatia Romaniei a obtinut trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastica aerobica de la Cancun Mexic), care se incheie duminica, aur la trio feminin, argint la echipe si la individual feminin. continuă pe Hotnews

Romania a obtinut trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastica aerobica de la Cancun

Trei medalii a obtinut delegatia Romaniei la Campionatul Mondial de gimnastica aerobica de la Cancun, competitie care ia final duminica. Romancele au obtinut astfel prima medalie - argint la echipe - in compone.

Trei medalii pentru Romania, la Cupa Mondiala de gimnastica aerobica de la Cancun

Romania a castigat trei medalii la CM de gimnastica aerobica de la Cancun Mexic), competitie desfasurata in week-end. Sportivele tricolore au castigat aur la trio feminin si argint la echipe si la individual feminin.

Grecia, Costa Rica si Chile? Ce propovaduiesc bookmakerii la Campionatul Mondial

Poate Neymar sa duca Brazilia in sferturile de finala de la Campionatul Mondial de Fotbal? Va fi decisiv Robben pentru Olanda in optimi? Sau suspendarea lui Suarez dictata de FIFA va fi egala cu eliminarea Uruguayului de la Mondial? Afla ce spun.

Ce trafic de date va genera Campionatul Mondial de Fotbal

Traficul pe Internet va creste de trei ori in urmatorii patru ani, ca urmare a inmultirii numarului de utilizatori si de dispozitive, dar si a cresterii vitezelor in retelele broadband si a ponderii continutului video in totalul continutului consumat,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )