Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romania trimite ajutoare pentru sinistratii din Serbia si Bosnia

România Liberă România Liberă,
Romania trimite ajutoare pentru sinistratii din Serbia si Bosnia

Romania va trimite pentru populatia afectata de inundatiile din aceste zile din Serbia, Bosnia si Hertegovina ajutoare umanitare, in limita sumei de 880. 000 lei, relateaza Mediafax. De asemenea, o echipa a ISU Timis va participa la evacuarea zonelor inundate din Serbia. continuă pe România Liberă

America va trimite 26 tone de ajutoare pentru sinistratii din Serbia si Bosnia

Statele Unite vor trimite 26 de tone de ajutoare pentru sustinerea victimelor inundatiilor istorice care afecteaza Bosnia-Hertegovina si Serbia, anunta Departamentul american al Apararii, citat de AFP, conform Mediafax.

Novak Djokovici si-a donat premiul de la Roma pentru sinistratii din Serbia

Novak Djokovici, fostul lider mondial si locul 2 ATP, isi va dona premiul, in valoare de aproximativ jumatate de milion de dolari, primit dupa castigarea turneului de tenis de la Roma. El a initiat si o campanie de strangere de fonduri prin propria fundatie, astfel ca suma stransa va fi mult mai mare.

Inundatii. Romania trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Comandamentul de la Palatul Victoria ca Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente.

Gorjenii sunt chemati sa-i ajute pe sinistratii din Serbia

Gorjenii sunt chemati sa-i ajute pe sinistratii din Serbia si Bosnia, afectati de inundatiile de amploare din ultima perioada.

Novak Djokovic cere ajutoare dupa inundatiile devastatoare din Serbia si Bosnia

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic a lansat, sambata, un apel pentru ajutoare dupa inundatiile devastatoare produse in tara sa si in Bosnia, soldate cu cel putin 16 morti, transmite AFP.

Novak Djokovic cere ajutoare dupa inundatiile devastatoare din Serbia si Bosnia

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic a lansat, sambata, un apel pentru ajutoare dupa inundatiile devastatoare produse in tara sa si in Bosnia, soldate cu cel putin 16 morti, transmite AFP.

Dragan Petricevici, antrenorul echipei de baschet BC Timisoara, strange ajutoare pentru sinistratii din Bosnia si Serbia

Dragan Petricevici, antrenorul echipei de baschet BC Timisoara, a inceput actiunea de ajutorare pentru Bosnia-Herzegovina si Serbia.

Romania trimite in Serbia, Bosnia si Hertegovina ajutoare umanitare pentru zonele inundate

Romania va trimite pentru populatia afectata de inundatiile din aceste zile din Serbia, Bosnia si Hertegovina ajutoare umanitare, in limita sumei de 880. 000 lei. De asemenea, autoritatile vor trimite si o.

Romania va trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Tara noastra va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sustinerea sinistratilor, sprijinul constand intr-o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat astazi premierul Victor Ponta.

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor. Premierul Victor Ponta a precizat ca printre aceste ajutoare se numara pompe de apa,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )