Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania trimite in Serbia, Bosnia si Hertegovina ajutoare umanitare pentru zonele inundate

B1 B1,
Romania trimite in Serbia, Bosnia si Hertegovina ajutoare umanitare pentru zonele inundate

Romania va trimite pentru populatia afectata de inundatiile din aceste zile din Serbia, Bosnia si Hertegovina ajutoare umanitare, in limita sumei de 880. 000 lei. De asemenea, autoritatile vor trimite si o. continuă pe B1

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat premierul Victor Ponta.

FOTO Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor

Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Romania trimite ajutoare pentru sinistratii din Serbia si Bosnia

Romania va trimite pentru populatia afectata de inundatiile din aceste zile din Serbia, Bosnia si Hertegovina ajutoare umanitare, in limita sumei de 880. 000 lei, relateaza Mediafax. De asemenea, o echipa a ISU Timis va participa la evacuarea zonelor inundate din Serbia.

America va trimite 26 tone de ajutoare pentru sinistratii din Serbia si Bosnia

Statele Unite vor trimite 26 de tone de ajutoare pentru sustinerea victimelor inundatiilor istorice care afecteaza Bosnia-Hertegovina si Serbia, anunta Departamentul american al Apararii, citat de AFP, conform Mediafax.

Americanii vor trimite 26 de tone de ajutoare in Serbia si Bosnia-Hertegovina

Aproximativ 26 de tone de ajutoare, incluzand saci de nisip si generatoare, vor fi trimise de SUA pentru victimele inundatiilor din Bosnia-Hertegovina siSerbia, scrie Mediafax. Potrivit Departamentului.

Inundatii. Romania trimite ajutoare in Serbia si Bosnia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Comandamentul de la Palatul Victoria ca Romania va trimite in Serbia si Bosnia ajutoare pentru inlaturarea efectelor inundatiilor si sprijinirea sinistratilor, precum o pompa de apa, paturi, apa si alimente.

Avocatul general al Curtii de Justitie a UE da dreptate unei administratii germane care a refuzat ajutoare sociale pentru o romanca si fiul sau: Turism social

Avocatul general al Curtii de Justitie a UE CJUE) a dat dreptate unei administratii locale din Germania care refuzat sa acorde ajutoare sociale unei romance si fiului sau, nascut in aceasta tara, cu riscul de a reanima dezbaterea care invenineaza relatiile dintre tarile batranului continent, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )