Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania trimite mai multi militari in teatrele de razboi din strainatate. Decizia a fost luata in CSAT

Antena3 Antena3,
Romania trimite mai multi militari in teatrele de razboi din strainatate. Decizia a fost luata in CSAT

Romania va trimite mai multi militari in teatrele de razboi din strainatate, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT -n. r. ), la care a participat si premierul Dacian Ciolos. continuă pe Antena3

Le Grenier a Pain, 1 an in Romania. Cea mai buna paine din Paris, acum in doua locatii din Bucuresti!

Vedete din showbiz precum Simona Patruleasa, Diana Munteanu, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu, Alexandra Ungureanu, Carmen Negoita, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu Amadeus), DJ Wanda, Bianca Ionita, Ilinca Obadescu, Diana Bart, Rocsana Marcu, bloggeri si jurnalisti au aniversat un an de existenta in Romania a celebrei boulangerii Le Grenier a Pain.

Business Report: Sistemul sanitar e finantat de jumatate dintre asigurati. Cine vireaza cei mai multi bani; Germania, marele castigator al experimentului euro; Salariile momentului. Diferenta record intre puterea de cumparare si productivitatea muncii

Imperii imobiliare construite pe datorie. Cinci dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania au reusit sa acumuleze proprietati in valoare totala. Preturile benzinei si motorinei s-au prabusit in Romania, pe fondul scaderii pretului petrolului. Petrom a ieftinit din nou motorina si benzina.

Politic Show: Cat de bogati sunt ministrii tehnocrati. Vicepremierul Costin Borc, casa de vacanta in Franta. Ministrul Transporturilor a vandut vaci si porci; Camera Deputatilor vrea mai multi bani pentru 2016; Liberalii ii pun lui Predoiu in brate PNL B

Blaga ar dori ca membrii guvernului Ciolos sa se inscrie in PNL Copresedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat ca isi doreste ca macar o parte din actualii ministri sa se inscrie in PNL. Vasile Blaga: PSD a cumparat in timpul guvernarii sale 496 de primari de la PNL De patru ani, din nefericire, in Romania, fondurile pentru administratiile publice locale.

Top 10 fonduri de investitii in care romanii au cei mai multi bani

Un singur fond care investeste in actiuni a reusit anul acesta sa intre in topul fondurilor mutuale cu cele mai mari active, restul concentrandu-si plasamentele in obligatiuni si depozite bancare. Castigurile aduse de acestea in ultimele 12 luni.

Curtea de Conturi: BCR si Raiffeisen, contracte cu bebelusi si batrani pentru mai multi bani de la stat

Bancile de locuinte BCR si Raiffeisen ar fi incheiat contracte cu bebelusi si persoane prea varstnice ca sa participe la program, ca sa primeasca sume mai mari de la buget.

Povestea merge mai departe! Iulia Vantur, surprinsa din nou cu Salman Khan

Chiar daca nu confirma oficial relatia, povestea de iubire dintre Iulia Vantur si Salman Khan merge mai departe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )