Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a urcat pe locul 7 in clasamentul FIFA, cea mai buna clasare din ultimii 17 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a urcat pe locul 7 in clasamentul FIFA, cea mai buna clasare din ultimii 17 ani

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a urcat pe locul 7, cu 1. 166 puncte, in clasamentul Federatiei Internationale de Fotbal, dat publicitatii joi, cu o pozitie mai sus fata de luna trecuta. continuă pe Ziarul Bursa

Patricia Maria Tig a urcat pe locul 115 in ierarhia WTA, cea mai buna clasare din cariera. Halep se mentine pe 3

Jucatoarea de tenis Patricia Maria Tig, finalista saptamana trecuta la Baku, a urcat 39 de pozitii in ierarhia WTA data publicitatii luni si se afla pe locul 115, cu 509 puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera, informeaza site-ul wtatennis. com.

Nationala Romaniei a urcat pe locul 7 in lume. N-a mai fost acolo de 17 ani

Reprezentativa Romaniei a ajuns pe locul 7 in clasamentul FIFA/Coca-Cola din august, cu o pozitie mai sus decat luna trecuta.

Romania in fata a patru foste campioane mondiale in clasamentul FIFA

Miracolul continua. Fara sa mai fi ajuns la un Campionat Mondial de aproape 20 de ani, echipanationala de fotbal a Romaniei a urcat o pozitie in clasamentul FIFA dat publicitatii pentru luna august. Pentru nationala tarii noastre este cea mai buna clasare din 1997 pana in prezent. Ca orice miracol, este inexplicabil, doar FIFA stiind motivul pentru care Romania se apropie cu pasi vertiginosi spre Top 5 mondial la fotbal.

Romania, pe locul 7 in clasamentul FIFA: Echipa nationala de fotbal nu a mai ocupat aceasta pozitie in top din decembrie 1997

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a urcat pe locul 7, cu 1. 166 de puncte, in ierarhia FIFA Coca-Cola anuntata joi, cu o pozitie mai sus decat in topul de luna trecuta, informeaza Federatia Romana de.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA. Patricia Maria Tig are cea mai buna clasare din cariera: Locul 115

Patricia Maria Tig a urcat 39 de pozitii in WTA si se afla acum pe locul 115. Pentru finalista de saptamana trecuta de la Baku, aceasta este cea mai buna clasare din cariera, informeaza Mediafax. Simona.

Parcul de distractii cu cea mai mare roata din Romania. Cum arata Roata Bucurestiului inainte de inaugurare

Cea mai mare roata dintr-un parc de distractii din Romania, inalta de 25 de metri, va fi inaugurata la sfarsitul lunii august in Parcul Herastrau din Capitala. Din Roata Bucurestiului, asa cum a fost botezata, vizitatorii vor putea admira Arcul de Triumf, Casa Presei Libere si o parte din Parcul Herastrau.

Afacerea de aur construita de un olandez la Sebes: cati bani scoate din cea mai mare cultura de canepa industriala din Romania

Zona Sebesului nu este atractiva doar pentru investitorii din industrie, ci si pentru agricultura. O companie cu actionari din Olanda administreaza o cultura de canepa pe o suprafata de 500 de hectare, cea mai mare din Romania. Firma se numeste Agro Paraiso Sebes SRL, iar compania din Olanda este APC Kamphorst.

Premiera: cea mai mare comunitate romaneasca pe acoperisul Africii - Kilimajaro

Extreme Travel, prima agentie de turism de aventura din Romania, marcheaza o noua premiera: spre final de iulie a condus pe Kilimanjaro o expeditie cu 10 romani, care au reusit sa cucereasca cel mai inalt varf muntos al Africii, Uhuru Peak 5. 895 m), devenind astfel cea mai mare comunitate romaneasca pe acoperisul Africii.

Cea mai cumplita poveste adevarata din Castelul Corvinilor: patimile domnitei care a sfarsit in chinuri groaznice pentru ca si-ar fi inselat sotul, pe Ioan Torok

Cea mai infricosatoare poveste adevarata din istoria Castelului Corvinilor este cea a decapitarii domnitei Ana Barbara) Torok, de catre sotul ei, nobilul Ioan Torok, cel care a stapanit Castelul Corvinilor in secolul XVI. Domnita a sfarsit torturat si ucisa cu un piron, pentru ca isi inselase sotul.

Presedintele CIO: Jocurile Olimpice din 2016 vor lasa orasului Rio de Janeiro cea mai mare mostenire dupa cele din 1992 de la Barcelona

Thomas Bach, presedintele Comitetului International Olimpic, a laudat miercuri Jocurile Olimpice din 2016 care vor debuta la Rio de Janeiro. Acestea sunt cele care vor lasa cea mai mare mostenire dupa cele din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )